FIFA Wêreldbeker: Hoe Was Die Spel Colombia - Ivoorkus

Op 19 Junie, in die stadion ter ere van die groot Brasiliaanse doelskieter Garrinchi, het die wedstryd van die tweede ronde van Groep C op die FIFA Wêreldbeker-toernooi plaasgevind. Die nasionale spanne van Colombia en Ivoorkus het mekaar in die hoofstad van Brasilië ontmoet. Albei spanne het in die eerste wedstryde oorwinnings behaal, dus was hul persoonlike konfrontasie baie intrigerend en belangrik uit die oogpunt van die finale verdeling van plekke in Groep C.

2014 FIFA Wêreldbeker: hoe was die spel Colombia - Ivoorkus

Die wedstryd tussen die nasionale span van Colombia en Ivoorkus het kalm en matig begin. Die belangrikheid en belangrikheid van die wedstryd is in die aksies van albei nasionale spanne gevoel. Daarom het die spanne hulself nie in die eerste helfte geopenbaar nie, en op die veld het die stryd basies geheers. Die ware stryd om die bal het in alle dele van die veld plaasgevind, dit was baie moeilik vir die kreatiewe spelers van albei spanne om kanse vir doele te skep. Die Colombiaanse het egter een baie gevaarlike aanval gehad. Maar die Colombiaanse speler uit die voordeligste posisie kon nie op die spel kom nie. Die Afrikane het probeer om aan te val met die oog op hul eie doel. Die toeskouers het verskeie langafstand-stakings gesien wat deur die Ivorianers uitgevoer is.

Die hele eerste helfte voel verantwoordelik vir die uitslag, wat druk op die spelers plaas. Miskien is dit die rede waarom die eerste helfte van die vergadering met 'n doellose loting geëindig het.

In die tweede helfte het die wedstryd baie lekkerder geword. Eerstens is die Afrikane gered deur die doelpaal na een van die aanvalle van Colombia. Dit was die eerste wekroep vir die Ivorianers.

Op die 64ste minuut het die eerste bal plaasgevind. Die Suid-Amerikaners neem 'n hoek van die linkerflank. James Rodriguez reageer op die afdak in die strafveld, wat sy kop stuur en die eerste bal in die doel van die Afrikane stuur. Die Colombiaanse nasionale span het met 1 - 0 voorgeloop. Na die doel het die gehoor die reeds tradisionele interessante danse van Suid-Amerikaners gesien ter ere van die doelskop.

Op die 70ste minuut kry Colombia 'n baie vinnige teenaanval, wat eindig met nog 'n doel van die Ivorianers. Juan Quintero het met die Afrika-doelwagter gereël en die bal kalm verby die doelwagter in die doel gestuur. Met die telling 2 - 0 het baie toeskouers die gevoel gehad dat Colombia die wedstryd rustig sou wen. Dit het egter nie so uitgewerk nie.

Die intrige in die vergadering is herleef deur Gervinho, wat op 73 minute 'n skitterende solo-aangee van die flank gemaak het, gekroon met 'n hou in die nabye hoek. Die Ivorianers het een doel terug gekry, wat die telling 2 - 1 in die guns van die Suid-Amerikaners gemaak het.

Die Afrikane het die laaste minute in aanvalle deurgebring, maar kon nie die tweede doel aanteken nie. Die Colombiaanse nasionale span het 'n skerp teenaanval probeer probeer en selfs die derde doel aangeteken. Die skop van die Suid-Amerikaanse speler uit die middel van die veld is deur die doelwagter afgestoot. Die sluwe Colombiaan het die doelwagter probeer gooi, maar heelwat was nie genoeg nie.

Die eindtelling van 2 - 1 beteken die oorwinning van Colombia en neem die Suid-Amerikaners na twee rondes na 'n duidelike eerste plek in Groep C.