FIFA Wêreldbeker: Hoe Spanje Die Laaste Wedstryd Op Die Wêreldbeker-toernooi Gespeel Het

Op 23 Junie, in die Brasiliaanse stad Curitiba, het die Spaanse nasionale span hul laaste wedstryd op die FIFA Wêreldbeker-toernooi gespeel. Die mededingers van die eens gedugte Spanjaarde was die Australiese span.

2014 FIFA Wêreldbeker: hoe Spanje die laaste wedstryd op die Wêreldbeker-toernooi gespeel het

Albei spanne het alle kanse verloor om aan te hou veg in die uitspeelwedstryde, aangesien hulle die eerste twee wedstryde in Groep B van die FIFA Wêreldbeker verloor het. Daarom was die spel Australië - Spanje meer 'n vriendelike karakter.

Soos verwag, het die Spanjaarde die veld betree met spelers wat in die vorige wedstryde nie baie speeltyd gehad het nie. Die gehoor het David Vilyu, Torres, Mata gesien as deel van Spanje. Daar moet gesê word dat dit die spelers was wat die uitslag in die wedstryd behaal het.

Die voordeel in die besit van die bal in die eerste helfte was natuurlik die Spanjaarde. Die Europese span kon egter net een keer punte aanteken. Die doel het weliswaar mooi geword. Op die 36ste minuut, ná 'n akkurate aangee in die Australiërs se strafgebied, teken Villa die eerste doel in die ontmoeting met sy hak. Dit was 'n klassieke van pragtige sokker, maar dit het niks besluit nie.

Die tweede helfte het die gehoor nog twee doele besorg. Albei doele is na die hek van Australië. Eerstens, in die 69ste minuut, is Torres gelei met 'n wonderlike aangee na 'n ontmoeting met die Australiese doelwagter. Fernando was akkuraat. Spanje het met 2 - 0 voorgeloop. Juan Mata het in die 82 minute geslaag en die hek van Australië van naby getref na 'n geverifieerde pas van die diepte van die veld af.

Die finale telling van die laaste byeenkoms van die Spanjaarde tydens die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië is 3 - 0 in die guns van die Europeërs. As ons oor die spel van Australië praat, moet daarop gelet word dat die spelers hard probeer het. Hulle het regtig goeie voetbal probeer wys, maar die Spanjaarde was beter. Dit is egter min troos vir die Europeërs wat na die wedstryd huis toe gaan en die laaste derde plek in Kwartet B behaal.