Hoe Die Amerikaanse Span Tydens Die FIFA Wêreldbeker Gespeel Het

Aan die nuutste sokkerwêreldkampioenskap neem die Amerikaanse nasionale span altyd deel. Die vlak van sokker in die Verenigde State neem elke jaar toe. Dit verklaar die groter verspreiding van hierdie sport in die land, sowel as sommige van die suksesse van Amerikaanse voetbalspelers op die wêreldtoneel. Die Amerikaanse span het tydens die Wêreldbeker-toernooi in 2014 in Brasilië baie waardig gelyk.

Hoe die Amerikaanse span tydens die 2014 FIFA Wêreldbeker gespeel het

Die Amerikaners was in 'n moeilike groep tydens die FIFA Wêreldbeker in Brasilië. Die mededingers van die Amerikaanse nasionale span in die groepfase van die toernooi was die Duitsers, Portugese en Ghanese.

Die eerste wedstryd in die toernooi vir die Amerikaners is gekenmerk deur 'n oorwinning van 2-1 oor die nasionale span in Ghana. Boonop het die Amerikaners in hierdie wedstryd die vinnigste doel van die hele kampioenskap aangeteken (nog nie 'n minuut is verby sedert die begin van die vergadering nie). Afrikaanse sokkerspelers kon terugtrek, maar die Amerikaners het die oorwinning in die laaste minute behaal en belangrike drie punte behaal.

In die tweede wedstryd is die Amerikaanse nasionale span deur Portugal gekant. Die wedstryd het gelykop geëindig (2 - 2). In hierdie wedstryd was die Amerikaners veronderstel om te wen, maar die Europeërs het in die laaste minute 'n gelykopuitslag opgeraap.

In die laaste wedstryd van die groepfase het die Amerikaanse span die spelers van Duitsland ontmoet. Sommige het geglo dat die wedstryd oninteressant sou wees, want albei spanne het in die geval van 'n gelykop uitslag uit die groep gesorg. Geen loting het gebeur nie. Die Duitse nasionale span het met 'n minimum telling (1 - 0) gewen. Vier punte was egter genoeg vir die Amerikaner om die uitspeelwedstryd vanaf die tweede plek in die groep te haal. Hulle was voor Portugal met die verskil tussen doele en verdoel.

In die 1/8 eindronde het die Amerikaanse span die Belgiese span ontmoet. 90 minute van die wedstryd eindig met 'n doellose gelykopuitslag. Eers in oortyd word die wenner bepaal, wat die Europese sokkerspelers geword het (2 - 1). Die Amerikaners het in daardie wedstryd baie waardig gelyk, hoewel daar 'n besliste voordeel van die Europese spelers was.

Die finale uitslag van die Amerikaanse span word as baie waardig beskou. Die span kon van die moeilike groep deurdring na die uitspeelstadium van die wêreldkampioenskap, waar hulle slegs in ekstra tyd verloor het.