FIFA Wêreldbeker: Hoe Argentinië Die Tweede Wedstryd Op Die Wêreldbeker-toernooi In Brasilië Gespeel Het

Die Brasiliaanse stad Belo Horizonte het op 21 Junie die tweede wedstryd van die Argentynse nasionale span aangebied in die groepfase van die FIFA Wêreldbeker. Die mededingers van een van die gunstelinge van die Wêreldbeker-toernooi was die spelers van die Iranse nasionale span.

2014 FIFA Wêreldbeker: hoe Argentinië die tweede wedstryd op die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië gespeel het

Die nasionale span van Iran tydens die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië het die eerste wedstryd met 'n vervelige en dof doellose loting met die nasionale span van Nigerië afgesluit. Min het gedink dat so iets in 'n wedstryd met die Argentynse nasionale span kan gebeur. Tot op die vasgestelde tyd is die rekening op die telbord egter nooit geopen nie.

Argentinië se nasionale span het 'n baie somber en saai wedstryd gespeel. Ondanks die feit dat die Suid-Amerikaners in die eerste helfte meer as 70% van die bal gehad het, het Argentinië se spelers selde regte punte-kanse geskep. Ons moet hulde bring aan Iran. Hierdie span is in staat om die verdediging takties met die hele span korrek te hou.

Argentinië se leier en sy hoofster en hoop dat Lionel Messi niks met die Iranse verdedigingsgeledere kon doen nie. Sy dribbelwerk was dikwels onsuksesvol, met min verslypings. Die hele Suid-Amerikaanse span het in die eerste helfte bloot op Iran se verdediging opgestapel, maar dit het geen doeldividende opgelewer nie.

In die tweede helfte is dieselfde prentjie waargeneem. Na die 65ste minuut, met 'n nulpunt, het paniek baie duidelik begin manifesteer in die spel van die Suid-Amerikaners. Vooraanstaande sokkerspelers het nie daarin geslaag om aan te val nie, en soms kon die Iraniërs die senuwees van Suid-Amerikaanse ondersteuners kielie van die standaarde.

Die wedstryd het geleidelik gelykop geëindig, die spanne het reeds 90 minute gespeel, maar Lionel Messi het Argentinië gered. Reeds in die verkorte tyd het hy, nadat hy die bal naby die lyn van die strafgebied ontvang het, met die akkuraatste dribbelslag in die uithoek van die Iranse doel geslaan. Die doelwagter was magteloos. Hierdie doel van die Argentynse kaptein het die Suid-Amerikaners in staat gestel om 'n moeilike, gemartelde oorwinning oor die Iranse nasionale span met 'n telling van 1 - 0 te behaal.

Argentyne verower ses punte ná twee wedstryde en lei eiehandig die puntelys in Groep F tydens die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië. Dit is opmerklik dat die doelwit vir Messi al die tweede in die kampioenskap was, maar in hierdie aanwyser is hy steeds minderwaardig as baie van die kampioenskieters.