1/8 Eindstryde Van Die FIFA Wêreldbeker: Colombia - Uruguay

Op 28 Junie het Rio de Janeiro die tweede wedstryd van die 1/8 eindronde van die FIFA Wêreldbeker in Brasilië aangebied. By die beroemde Maracanã-stadion het die nasionale span van Colombia met die nasionale span van Uruguay vergader.

1/8 eindstryde FIFA Wêreldbeker 2014: Colombia - Uruguay

Die wedstryd tussen die nasionale spanne van Colombia en Uruguay word beskou as een van die onvoorspelbaarste onder die eerste agt uitspeelwedstryde van die sokkerwêreldbeker. Dit is nie toevallig nie, want albei spanne het 'n hoë gehalte keuse van spelers wat 'n uitslag kan lewer. Die spel is as hardkoppig en onderhoudend beskou.

In werklikheid het alles 'n bietjie anders verloop. Die Colombiaanse span het voortgegaan om hul ondersteuners te verheug oor kwaliteit sokker, wat selfs die Uruguayane nie kon teenstaan nie. Die eerste helfte van die wedstryd is oorheers deur die Colombiaanse. Dit was duidelik dat die spelers van hierdie span beter in staat was om die bal te hanteer, en hul aanvalle was ietwat beter en gevaarliker. Daarom was die natuurlike resultaat van die eerste helfte die doel van James Rodriguez op die 28ste minuut van die byeenkoms. Die Colombiaanse doelskieter het sy maat se perdpas op sy bors geneem en met die tweede aanraking van buite die strafgebied geslaan. Die slag was nie net effektief nie, maar ook effektief. Die bal val direk onder die dwarslat, en spring terug van die doel af. Hierdie doel van Rodriguez is een van die mooiste doele in die kampioenskap. Colombia loop met 1-0 voor.

Voor die rustyd het die Colombiaanse die Uruguayane nie toegelaat om punte aan te teken nie, die telling op die telbord bly onveranderd - Colombia wen 1 - 0.

Die Colombiaanse het die tweede helfte van die vergadering baie aktief begin. Soos in die eerste helfte, word die spelers se meerderwaardigheid gevoel. Die resultaat was die tweede doel van James Rodriguez in die 50ste minuut. Na 'n pragtige aanval van die Colombiaanse spelers, het Rodriguez 'n bal laat val reg voor die doel. Dit was vir die aanvaller nie moeilik om nog 'n doel in die wedstryd aan te teken nie. Colombia het 2 - 0 geneem. Die vreugde van die ondersteuners van hierdie nasionale span het geen perke geken nie, want die Colombiaanse spelers het skynbaar maklik hul mededinger geklop.

Nadat die doel aangeteken is, het Colombia die gebied aan Uruguay gegee, maar laasgenoemde kon nie hiervan gebruik maak nie. 'N Mens kan 'n paar gevaarlike skote van 'n gemiddelde afstand uitsonder, sowel as 'n uitgang na die doel van Pereira, maar hierdie situasies het nie geëindig met die vaslegging van die doel van Colombia nie.

Die finale uitslag van die vergadering is 2 - 0 in die guns van die Colombiaanse. Uruguay is op pad huis toe, en Colombiaanse spelers sal Brasilië in die kwarteindronde aandurf, met geen duidelike gunsteling in hierdie paar nie. As die Colombiaanse in staat is om die leërskare van die kampioenskap te verslaan, is dit nie 'n sensasie nie, want vanaf die eerste ronde hou die hele wêreld die wonderlike wedstryd van die nasionale span van Colombia dop.