Hoe Was Die Wedstryd Rusland-Tsjeggiese Republiek Op Die Euro

'N Groot oorwinning oor die Tsjeggiese sokkerspelers aan die begin van die toernooi het die ondersteuners van die span in staat gestel om op die suksesvolle vertoning van die Russiese nasionale span op Euro 2012 te vertrou.

Hoe was die wedstryd Rusland-Tsjeggiese Republiek op die Euro 2012

Aan die begin van die wedstryd het die Tsjeggiese nasionale span meer aktief gelyk as ons spelers, meer balbesit gehad en gedruk toe dit verlore gaan. Maar gou het die Russe gekonsentreer, 'n goeie aanval uitgevoer wat in 'n hoekskop geëindig het. Vanaf daardie oomblik het die inisiatief oorgedra na die aanklagte van Dick Advocaat.

Die keerpunt van die hele wedstryd was die episode op die 16de minuut. Dzagoev onderskep die bal in die middel van die veld, stap elegant verby die Tsjeggiese spelers en gee 'n aangee na die regterflank na die aanvaller Kerzhakov. Alexander het dadelik die doel van die teenstander getref. Die sportprojektiel het die dwarslat getref en op Alan gebons, wat betyds na die strafgebied beweeg het. Cech moes noodgedwonge die bal uit sy eie doel haal, die telling was 1: 0.

Na hierdie episode het ons spelers die geleentheid gekry om meer op teenaanvalle te speel, om in die vrye gebiede in die helfte van die veld te breek. Roman Shirokov het hiervan goed gebruik gemaak na die oordrag van Arshavin en die finale telling van die eerste helfte op die 25ste minuut van die byeenkoms bepaal - 2: 0.

Die begin van die tweede helfte het aan die eerste minute van die wedstryd herinner - die Tsjegge was meer aktief, maar nou is dit reeds deur die loop van die vergadering vereis. Die sokkerspelers van die Russiese nasionale span het teen hul doel gedruk, wat vaardig deur die opponent gebruik is. Langafstand-oordrag van die bal het Malafeev byna alleen gelaat met Vaclav Pilarzh, wat nie sy kans om 'n doel aan te teken, misgeloop het nie. Die telling word 2: 1, die gemaklike voordeel van die Russe het verdwyn en die Tsjeggiese nasionale span is geïnspireer.

Nader aan die laaste kwart van die wedstryd het die spelers van albei spanne begin moeg raak. Die Tsjeggiese nasionale span, wat niks meer bereik het nie, het stadiger geraak. Daarbenewens het Dick Advocaat reg geraai met 'n plaasvervanger, en Pavlyuchenko vrygelaat in plaas van Kerzhakov. Gou het Roman die outeur van 'n hulp vir Dzagoev geword, wat 'n dubbelpunt behaal het.

Drie minute later kon Pavlyuchenko hom danksy individuele aksies onderskei deur 'n pragtige doel aan te teken. Op die 85ste minuut is nog 'n verandering aangebring, wat dit vir Kokorin moontlik maak om die veld binne te gaan. Die telling 4: 1 het die magsbalans op die sokkerveld volledig weerspieël.