Hoe Was Die Wedstryd Rusland-Pole Op Euro

Die uitslag van die sokkerwedstryd Rusland-Pole het die mededingers 'n goeie kans gelaat om die Euro-kwarteindronde te haal, maar die volgende wedstryde het nie aan die ondersteuners se verwagtinge voldoen nie en die spanne wat as gunstelinge in hul groep beskou is, het die toernooi laat vaar.

Hoe was die wedstryd Rusland-Pole op Euro 2012

Die tweede wedstryd op Euro 2012 is deur die Russiese nasionale span gespeel teen een van die gasheer van die toernooi - die Poolse span. Die groepfase-byeenkoms het in Warskou in die Nasionale Stadion plaasgevind.

Die begin van die wedstryd was moeilik vir die Russiese groep. Atlete van albei spanne was senuweeagtig en het ongedwonge foute begaan. Die gasheer het meer gereeld aangeval, hoewel die spelers van die Russiese nasionale span die bal meer besit het.

Aan die einde van die eerste helfte van die vergadering het Alan Dzagoev die telling oopgemaak. Op die 36ste minuut na die oordrag van Andrey Arshavin het hy sy derde doel in die toernooi teen sy teenstanders aangeteken. Nadat die doel aangeteken is, het die Russe minder aktief begin speel, wat die inisiatief aan die Poolse sokkerspelers gegee het.

Die eienaars van die stadion het 'n rede vir vreugde in die 58ste minuut van die vergadering gekry. 'N Elegante bal in die top nege van Malafeev se doel is aangeteken deur die kaptein van die Poolse nasionale span, Jacob Blashchikovsky. Van daardie oomblik af het die spel 'op 'n botsingskursus' gegaan.

Die spelers se emosies het dikwels verder gegaan as wat toegelaat is. In die 60ste minuut van die wedstryd het die tuisspan se voorspeler Robert Lewandowski 'n waarskuwing gekry. Hy het 'n geel kaart gekry vir 'n rowwe hou in die bene van Igor Denisov, wat op sy beurt nie in die skuld gebly het nie en 'n geel kaart verdien het omdat hy met die skeidsregter gepraat het.

Aan die einde van die vergadering het die Russiese nasionale span druk op die grondgebied van die teenstander toegepas, maar die taktiek het nie die gewenste resultaat opgelewer nie. Die Russiese afrigter, Dick Advocaat, het Alexander Kerzhakov vervang, in plaas van wie Roman Pavlyuchenko op die veld verskyn het.

Die skeidsregter van die vergadering het drie ekstra minute by die gewone tyd van die wedstryd gevoeg. Die Russe kon die oorwinning behaal in 'n moeilike wedstryd. Deur die pogings van Arshavin is 'n doelskans geskep, maar die betroubare spel van die Poolse doelwagter Przemyslav Tyton het die spelers verhinder om dit te gebruik. Heel aan die einde van die konfrontasie was die gasheer op 'n vryskop geregtig, maar hy het ook nie die telling op die telbord verander nie. Resultaat 1: 1 - dit was by hom dat die spanne die veld verlaat het.