Hoe België Tydens Die FIFA Wêreldbeker In Gespeel Het

Die nasionale span van België het spelers van hoë gehalte na die sokkerwêreldkampioenskap in Brasilië gebring. Die Belge is besig om 'n talentvolle generasie sokkerspelers groot te maak, waarvan baie reeds leiersposisies in die topklubs in Europa beklee. Dit is nie toevallig dat die Belge die verborge gunstelinge van die toernooi genoem is nie.

Hoe België tydens die FIFA Wêreldbeker in 2014 gespeel het

Die Belgiese nasionale span was in 2014 by die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië in Groep H. Die mededingers van die Europeërs was Russe, Algeriërs en Suid-Koreane.

Die Belgiese span het die eerste wedstryd in die toernooi teen Algerië gespeel. Eers in die tweede helfte kon die Europeërs die uitslag van die vergadering omkeer, nadat hulle 'n sterk wil-oorwinning met 'n telling van 2 - 1 behaal het.

In die tweede wedstryd van die groepfase het die Belge die ondersteuners van die Russiese nasionale span in die laaste minute ontstel. België het Rusland geklop met 'n minimum telling van 1 - 0. Dit het die koste van Wilmots 'n goeie kans gegee om die eerste keer die uitspeelwedstryd van Groep H te haal.

In die laaste wedstryd van die groepfase het die Belge Suid-Korea met 1 - 0 geklop. Die Belgiese spelers het dus drie oorwinnings behaal aan die begin van die wêreldkampioenskap en het van die eerste plek in groep H deurgedring na die 1/8 eindronde toernooi.

Die eerste teenstanders in die uitdunwedstryd vir die Belge was die spelers van die Amerikaanse nasionale span. In die wedstryd tussen België en die VSA het die gehoor geen doelwitte tydens die reguleringstyd gesien nie. Slegs binne dertig minute kon die Belge 'n 2 - 1 oorwinning behaal.

In die kwarteindstryd het die Belgiese spelers die Argentyne (toekomstige kampioenskapsfinaliste) te staan gekom. Die Europeërs het 'n vroeë doel afgestaan wat deurslaggewend was in die wedstryd. België verloor 0 - 1 en val in die kwarteindronde uit die toernooi.

Om die Belge onder die agt voorste spanne in die Wêreldbeker-toernooi te kry, kan beskou word as 'n heeltemal aanvaarbare uitslag vir die Belgiese sokkerfederasie. 'N Talentvolle generasie Belge het naam gemaak op die sokkervelde in Brasilië.