MFM-2016: Hersiening Van Die Wedstryd Rusland - Belo-Rusland

Die groepfase van die Wêreld Jeughokkiekampioenskap in Helsinki kry geleidelik momentum. Op 29 Desember het die Russiese nasionale hokkiespan hul derde wedstryd gespeel. Die mededingers van Valery Bragin se aanklagte was Belo-Russiese hokkiespelers.

MFM-2016: hersiening van die wedstryd Rusland - Belo-Rusland

Die teenstanders van die Russe het die wedstryd aktiewer begin, en meer dikwels in die verdedigingsone van die Bragin-span gebly. Dit was deels 'n gevolg van die verwydering van die Russiese nasionale span, wat die eerste in die vergadering geword het. Vir twee minute van die meerderheid het die doelwagter van ons nasionale span Samsonov daarin geslaag om sy doel ongeskonde te verdedig. In die tiende minuut van die periode reageer die Russe met 'n doel in hul meerderheid. Weer eens, tydens die toernooi, het die Russiese jeuggroep hul klas gewys in die uitvoering van die oormaat. Die puck is vir Maxim Lazarev se rekening. Die tweede doel van die wedstryd is ook in die kragmeting aangeteken. Dit is verblydend dat die spelers van die Russiese nasionale span dit gedoen het, vir die tweede keer met behulp van die numeriese meerderwaardigheid (die outeur van die doel was Alexander Polunin in die 16de minuut). Die finale doel in die eerste periode is aangeteken deur die kaptein van die Russiese nasionale span Vladislav Kamenev, wat ná 'n gooi van die blou lyn van Ivan Provorov daarin geslaag het om 'n stok te vervang.

In die tweede periode het die gehoor geen doelwitte gesien nie. Die wedstryd is teen 'n gemete tempo gespeel met die voordeel van die Russiese nasionale span. Anders as die eerste periode, was daar in die tweede dvadtsatiminutke geen reeks boetes nie. Eers aan die einde van die periode het die Belo-Russe die reg op die meerderheid gekry, maar in plaas daarvan om op die Russiese doel te druk, het hulle self amper 'n doel toegegee nadat Ivan Provorov na die doelwagter gegaan het.

Op die 47ste minuut van die byeenkoms kon die Belo-Russiese hokkiespelers steeds hul gooi gooi, wat die enigste vir hulle in die wedstryd geword het. Alexey Patsenkin druk 'n rubberskyf oor Samsonov se doellyn van 'n pleister af. Die laaste woord bly egter by Valery Bragin se aanklagte. Op die 48ste minuut word Alexander Polunin op die telbord op die puntelys gesit, wat 'n verdubbeling in die besprekingsvergadering behaal het.

Die uitslag van die wedstryd: die oorwinning van die Russiese nasionale span in die klas met 'n telling van 4: 1. Nou, vir die eerste plek in die groep, sal die Russe die Slowaakse nasionale span op 31 Desember moet klop.