Wêreldbeker-toernooi Vir Yshokkie 2019: Hersiening Van Die Wedstryd Rusland - Tsjeggië

Op 13 Mei 2019, tydens die Wêreldkampioenskap van die yshokkie in Slowakye, het die Russiese nasionale span vir die eerste keer met 'n teenstander uit die top 6 vergader. In die derde ronde van die groepfase moes die Russe met die Tsjeggiese nasionale span veg, wat hul eerste twee wedstryde in die toernooi gewen het en die spanne van Swede en Noorweë verslaan het.

Wêreldbeker-toernooi vir yshokkie 2019: hersiening van die wedstryd Rusland - Tsjeggië

Die wedstryd Rusland - Tsjeggië tydens die Wêreldkampioenskap vir yshokkie in 2019 was een van die mees intrige in die groepfase in die Bratislava-groep. Milos Riha se aanklagte het 'n goeie lys, waarin die helfte van die spelers uit die Nasionale Hokkieliga kom. Daarom het niemand verwag dat die Russiese sterre 'n maklike wedstryd met die Tsjeggiese sterre sou hê nie.

Albei spanne het versigtig begin speel en foute in die verdedigingslinie verminder. Die gehoor het die vlaag aanvalle op die doel van die teenstanders in die eerste minute nie gesien nie. Op die ysbaan is baie aandag gegee aan kragstoei met 'n algehele gelyke spel. Die statistieke oor skote op die teiken dui aan dat die een span geen voordeel bo die ander het nie.

Op die 14de minuut het die gehoor steeds die eerste doel gesien. Die verlate puk is georganiseer deur Russiese spelers wat 'n seisoen in die KHL deurgebring het. Die SKA-verdediger Dinar Khafizullin van links het 'n wonderlike aangee na die leë ys gemaak, vanwaar Sergey Andronov, die CSKA-aanvaller, onweerstaanbaar op die gooi gesit het. Die telbord verlig die telling van 1: 0, aangenaam vir die Russe. Nog 'n assistent van Andronov se puck was Ivan Telegin.

Kort nadat die doel aangeteken is, verdien die Russe 'n strafskop. Evgeni Malkin het 'n strafdoel van twee minute gekry, maar die Tsjegge kon nie die voordeel benut nie. Dit het gelyk of die Russiese span die hooftaak was om 'n aanvaarbare telling voor die rustyd te behou. Vir hierdie doel is die aanklagte van Ilya Vorobyov die hoof gebied. Andrei Vasilevsky het in die eerste twintig minute sy doel ongeskonde gehou.

Die Tsjeggiese nasionale span het die tweede periode aktief begin, maar die Russiese nasionale span het hul doel "droog" gehou. Daarbenewens is die eerste gevaarlike oomblik deur die Russe geskep. Nikita Kucherov het die Tsjeggiese doelwagter byna uitoorlê en die puk onder die skild van die doelwagter toegegee, maar die verdediger het nie toegelaat dat die projektiel die lint oorsteek nie.

Vier minute na die begin van die tweede periode het die Russe die geleentheid gekry om in die meerderheid te speel. Hierdie keer was dit nie moontlik om die tellingaanval te speel nie. 'N Paar minute later het Gusev Kucherov van aangesig tot aangesig met die doelwagter gebring, maar die bewaarder van die Tsjeggiese doel het die toonaangewende puntemaker van die afgelope NHL-seisoen nie toegelaat om die doel te tref nie. Die doel het later gebeur - Nikita Kucherov het self opgetree as assistent van 'n jeugvriend, waarna die Las Vegas-voorspeler Gusev die tweede doel in die wedstryd aangeteken het.

Aan die einde van die tydperk het die Tsjegge verskeie gevaarlike oomblikke geskep, waaronder een-tot-een met Vasilevsky. Die doelwagter van die Russiese nasionale span het egter nie toegelaat dat een van die vooraanstaande stakers van Tsjeggië uitblink nie. Aan die einde van veertig minute van die wedstryd het die Russiese nasionale span met 2: 0 gewen.

Aan die begin van die derde periode het die Russiese span 'n minderheid verdien. Ivan Telegin het 'n onnodige verwydering gekry. Die Russiese nasionale span het twee minute in ongelyke komposisies gehou. In 'n vyf-tot-vyf-wedstryd het die Tsjegge voortgegaan om aktief in ons sone te wees. Toe die doelwagter Andrey Vasilevsky magteloos was, het die dwarslat en die lat die Russe gered.

Die gevaarlikste oomblik vir die Russe in die tydperk kan beskou word as 'n skoot deur Ilya Kovalchuk, wat die Tsjeggiese doelpaal geskud het.

In die laaste minute van die vergadering het die Tsjegge die doelwagter deur 'n buitespeler vervang om 'n tweedoel-gaping te speel. In plaas daarvan het die derde doel in hul reeds leë net gekom. Nikita Zaitsev, verdediger van Toronto, het op die laaste oomblik van die byeenkoms 'n doeltreffende hou vanuit sy sone behaal. Die eindtelling in die wedstryd is 3: 0 in die guns van die Russiese nasionale span. Hierdie uitslag stel Ilya Vorobyov se wyke in staat om nege punte uit nege moontlike punte aan te teken ná die uitslae van die eerste drie wedstryde in die wêreldkampioenskap.