Wêreldbekertoernooi Vir Yshokkie 2019: Hersiening Van Die Wedstryd Rusland - Oostenryk

Op 12 Mei speel die Russiese nasionale yshokkiespan sy tweede wedstryd in die groepfase van die Wêreldkampioenskap in Slowakye. Ilya Vorobyov se wyke is deur Oostenrykse hokkiespelers gekant, wat bekend is vir hul onversetlikheid in wedstryde met die leiers van wêreldhokkie.

Wêreldbekertoernooi vir yshokkie 2019: hersiening van die wedstryd Rusland - Oostenryk

In die wedstryd teen die Oostenrykse nasionale span word die Russiese span as die onbetwiste gunsteling beskou. Die Russe het hierdie status vanaf die eerste minute begin bevestig en 'n vlaag aanvalle op die doel van die teenstander losgelaat. Reeds aan die begin van die periode kon Nikita Kucherov homself onderskei, wat van 'n voordelige posisie op die plaasvervanger van die stok bo die dwarslat gesit het, en die verdediger Nikita Zadorov, wat van oorsee af ingevlieg het, het die lat met sy gooi geslaan. Maar die Oostenrykers kon ook die ywer van die Russe se aanvalle effens afkoel met verskeie gevaarlike aanvalle.

Die heel eerste skyf in die tydperk is behaal as daar in ongelyke komposisies gespeel word. Op die 13de minuut van die vergadering het die Russe weer die meerderheid bekeer. Spesiale brigades met sterre soos Evgeny Malkin, Nikita Kucherov, Evgeny Dadonov en andere het die oomblik weer eens op 'n voorbeeldige manier uitgespeel. Dadonov het 'n pragtige transmissie van Gusev ontvang en die Oostenrykse hek vanuit die halfsone getref. Dit was die derde doel vir die doelskieter in Florida. Volgens hierdie aanwyser is Dadonov tans die beste skerpskutter van die nasionale span. Onmiddellik na die gemiste puk kon die Oostenrykers 'n drie-in-een-afrit organiseer, maar het nie hul oomblik benut nie. Tot aan die einde van die tydperk het die telling op die telbord nie verander nie, ondanks die meer as drievoudige meerderwaardigheid van die Russiese nasionale span in skote op die teiken.

Die Oostenrykse nasionale span het die tweede periode meer aktief begin, soos aangedui deur die statistieke oor treffers op die teiken. Lank kon die Russe nie die akkuraatheid van hul gooi verbeter nie, en die Oostenrykers het Georgiev se doel weer en weer gevaarlik bedreig. In die eerste helfte van die tweede periode was die Oostenrykers nader aan 'n doel as die Russe. Maar op die 15de minuut het die vaardigheid van binnelandse hokkiespelers steeds geraak. Gusev en Kucherov het 'n uitstekende kombinasie gespeel, waarna die mees produktiewe aanvaller van die gewone seisoen van die NHL in 2018-2019, die Tppa-voorspeler Nikita Kucherov, die tweede doel van die wedstryd (en sy tweede persoonlike doel in die toernooi) aangeteken het.

Reeds in die volgende skof as deel van die Russiese nasionale span, het Ivan Telegin, die CSKA-aanvaller, die eerste keer die ysbaan betree tydens die Wêreldbeker-sokkertoernooi in 2019. Nadat hy minder as tien sekondes op die ys deurgebring het, het die “weermagspan” van die lappie die skut na die Oostenryker se doelwit deurgestuur na die kaptein Ilya Kovalchuk. Die telbord verlig die nommers 3: 0 ten gunste van die Russiese nasionale span. Voor die fluitjie vir rustyd het die telling nie verander nie.

15 sekondes na die aanvang van die laaste twintig minute het Evgeny Dadonov die vierde doel teen die Oostenrykers aangeteken. Die verdediger Mikhail Sergachev en Pittsburgh Penguins se voorspeler Yevgeny Malkin is as assistente vir die voorspeler geïdentifiseer.

Die finale telling op die telbord is vasgestel deur die kaptein van die Russe Ilya Kovalchuk, wat na die oordrag van Dmitri Orlov uit 'n lappie die poort van die Oostenrykse nasionale span vir die vyfde keer getref het. Hierdie doel was die eerste vir ons kaptein in die toernooi en die 35ste doel in die IIHF-wêreldkampioenskap.

Soos in die eerste ronde-wedstryd, het die Russe vyf doele na hul opponent gestuur. Dit is verblydend dat die hekke van Ilya Vorobyov se aanklagte ongeskonde in die wedstryd onder bespreking gebly het.

Na twee rondes by die Wêreldbeker-sokkertoernooi in 2019 het die Russe honderd persent punte met twee oorwinnings in twee wedstryde (ses punte).