Wêreldbeker-ys Vir Hokkies 2019: Hersiening Van Die Wedstryd Letland - Rusland

Op 18 Mei 2019 het die Russiese nasionale yshokkiespan sy vyfde wedstryd op die Wêreldkampioenskap in Slowakye gespeel. Die wyke van Ilya Vorobyov is teëgestaan deur Letse hokkiespelers, wat nog nie hul kans verloor het om die beslissende stadium van die Wêreldbeker-toernooi te bereik nie. Daar is verwag dat die spel koppig en kompromisloos sou wees.

Wêreldbeker-ys hokkie 2019: hersiening van die wedstryd Letland - Rusland

Om die kans te behou om die uitspeelwedstryde van die Letse nasionale span te bereik, was dit nodig om punte van die Russiese span te neem. Die Baltiese hokkiespelers is goed ingestel op die komende wedstryd, wat met die eerste skofte duidelik geword het.

Die aanvanklike deel van die wedstryd het onder hoë druk van die Lette plaasgevind. Die hokkiespelers van die Russiese nasionale span het geweldige probleme ondervind om uit hul eie sone te kom. Na die eerste verandering van die drie Ovechki - Kuznetsov - Barabanov, het die spel egter na die doel van die Letse nasionale span beweeg. Legioenêrs uit Washington het Letse nie toegelaat om hul eie sone te verlaat nie, wat gevaarlike oomblikke geskep het. Sulke bedrywighede van die Russe het nie tot 'n verlate puk gelei nie.

In die middel van die tydperk begin verwyderings. Aanvanklik het die nasionale spanne in gelyke, maar onvolledige komposisies gespeel (vier tot vier), en daarna het die Russe weer vertrek. Toe die nasionale span van Letland vier op drie gespeel het, kon hy die telling in die wedstryd oopmaak. Op die 11de minuut het Oskar Tsibulskis geslaag en die nabye hoek van die doel van Andrei Vasilevsky getref. Die Tampa Bay Lightning-doelwagter het nie daarin geslaag om te verhuis nie weens die vinnige oordrag van Letties. Die hoek van die Russe se doel het onbeskermd gebly.

Die Russiese nasionale span het binnekort hul kans gekry om terug te wen. Ilya Vorobyov se aanklagte het vier minute lank in die meerderheid gespeel. Gedurende hierdie tyd het 'n vlaag aanvalle die hek van die Letse span getref. Nikita Kucherov en Gusev het die raam getref, Alexander Ovechkin het verskeie kere gevaarlik op die teiken gegooi. Al hierdie pogings het nie tot 'n doel gelei nie. Die Letse nasionale span het heldhaftig opgestaan.

Aan die einde van die tydperk kon die Russe meer misgeloop het in 'n gevaarlike teenaanval, maar Andrei Vasilevsky het die span gered. Vir die eerste keer in die toernooi het die Russiese nasionale span tydens die wedstryd verloor. Die telling voor die sirene vir die pouse het nie verander nie. Letland was met 1: 0 voor.

Aan die begin van die tweede periode kon die Russe die telling gelyk maak. Kragtige langafstandskoot van Dmitry Orlov het sy doel bereik. Dit het die verdediger van Washington Capitals net 27 sekondes van die ingooi geneem om die telbord te bind.

Op die 4de minuut van die periode word die voordeel van die vaardiger hokkiespelers geraak. Die Russiese meerderheidsbrigade onder leiding van Evgeny Malkin het die tweede skof teen die Letse hokkiespelers georganiseer. Nikita Gusev onderskei hom met die oordrag van Evgeny Dadonov. Na die doel het die Russe bly oorheers. Die 'rooi motor' het baie en gevaarlik aangeval, wat gelei het tot die derde doel teen die Letse nasionale span. Hierdie keer het die voorste puntemaker van die huidige toernooi, Nikita Kucherov, een op een met die doelwagter aangeteken.

Die einde van die tydperk vir die Russiese nasionale span blyk verfrommeld te wees. Die rede hiervoor was twee skrapings, waardeur binnelandse hokkiespelers genoodsaak was om die tweede twintig minute drie teen vyf teenstanders te voltooi. Die verdediging van die Russe het aangehou, die telling 3: 1 bly tot die sirene vir die rustyd.

In die laaste periode het die kykers nie die verlate wassers gesien nie. Die naaste aan 'n doel was die Russiese hokkiespelers Nikita Kucherov en Dmitry Orlov, maar die gooi van hierdie hokkiespelers het geen akkuraatheid gehad nie. Vir die Letse nasionale span het die raam van die hek gespeel. Die eindtelling van die wedstryd 3: 1 ten gunste van die Russiese nasionale span het die binnelandse spelers in staat gestel om die vyfde oorwinning in die toernooi te behaal, waardeur die Russiese span die eerste reël in die tabel in groep B van die Wêreldbeker-sokkertoernooi in 2019 behou..