Wêreldbeker-ys Hokkie 2019: Hersiening Van Die Wedstryd Swede - Rusland

In die laaste wedstryd van die groepfase tydens die Wêreld-yshokkie-kampioenskap, wat in Slowakye plaasgevind het, is die Russiese nasionale span gekant teen een van die belangrikste gunstelinge van die hele toernooi - die span van Swede. Die finale verdeling van plekke in die boonste gedeelte van die tabel van groep B hang af van die uitslag van hierdie wedstryd.

Wêreldbeker-ys hokkie 2019: hersiening van die wedstryd Swede - Rusland

Voor die finale wedstryd in Groep B het die Russiese nasionale yshokkiespan by die Wêreldbeker-sokkertoernooi in 2019 die eerste plek behaal. Die laaste mededingers van die Russe in die groepfase was hokkiespelers uit Swede. Hierdie Skandinawiese span het baie van sy sterre na die toernooi gebring. Daarom het die gemonitorde wedstryd gelyk aan een van die mees intrige in die voorlopige toernooi.

Die wedstryd het begin met 'n wedersydse begeerte tussen die spanne om die skof te besit. In die eerste vyf minute van die vergadering het die gehoor geen puntekanse gesien nie. Die Sweedse nasionale span het meer gereeld posisioneel aangeval. Die Russe het probeer om teenaanvalle te maak. Op die 8ste minuut verander die telling. Die aktiwiteit van Skandinawiese hokkiespelers in die buitelandse gebied het gelei tot 'n verlate puk. Markus Petterson se skoot vanaf die blou lyn het die kaptein van die Colarodo Avalanche, Gabriel Landeskog, getref. Van die swartsentrum se voorpunt, het die dop in die hekke van Andrey Vasilevsky ingeklim. Swede het die voortou met 1: 0 geneem.

Na 'n gemiste puk het die Russe probeer om aktiewer in 'n vreemde sone te speel, maar dit het nie tot gevaarlike oomblikke by die doel van Markstrem gelei nie, maar tot die verwydering van Sergei Andronov. Voorspeler CSKA in 'n vreemde sone het 'n teenstander met 'n stok gehaak en twee minute verdien. Die Russe het voorbeeldig in die minderheid gespeel en nie die Swede toegelaat om die telling te verhoog nie.

'N Paar minute later het Kirill Kaprizov 'n boete gekry. Die Russe verdien weer twee minute se spel in ongelyke komposisies in die aanvallende sone. Die Skandinawiese hokkiespelers het spanning by die Vasilevsky-doel geskep, maar die doelwagter van Tampabaai met die hulp van die verdediging het nie 'n tweede doel toegelaat nie.

Die eerste periode eindig met die telling 1: 0 in die guns van Swede. Skandinawiese hokkiespelers het in die eerste twintig minute van die wedstryd beter gelyk, meer gereeld na die doel geskiet en 'n territoriale en speelvoordeel gehad.

In die tweede periode het die spel dramaties verander. Die Russiese nasionale span het die telling in die eerste minuut gelykop gemaak. Die drie Gusev - Anisimov - Kucherov het met hul aangeë 'n ideale aanval opgestel, waarna die Chicago-voorspeler die telling gelyk gemaak het. Die tweede doel teen die Swede is na 4 minute deur die Russe georganiseer. Die gooi van Mikhail Sergachev vanaf die blou lyn is gesluit deur Evgeny Dadonov, wat dit reggekry het om die klub in die herfs te vervang en die rigting van die vlugteling te verander. Vir die doelskieter van Florida Panthers was hierdie doel reeds die sewende in die toernooi.

Op die 9de minuut het die twee hoofsterre van die Russiese hokkie van die afgelope dekade 'n koel kombinasie gespeel. Evgeny Malkin het Alexander Ovechkin 'n hulp verleen, waarna die voorspeler van Washington Yakub Markstrem vir die derde keer gedwing het om oor te gee.

Die Russiese nasionale span het voortgegaan om die Sweedse verdediging uitmekaar te skeur. Op die 15de minuut het Kirill Kaprizov sy eerste doel op die Wêreldbeker-sokkertoernooi in 2019 aangeteken, wat onmiddellik na die ingooi wat deur Kuznetsov gewen is, gegooi het. 4: 1 ten gunste van die Russiese nasionale span. Miskien het hierdie doel die Swede uiteindelik gebreek. Tot aan die einde van die tydperk het die Skandinawiërs nog twee keer toegegee, en binne een minuut. Eers het Mikhail Grigorenko geslaag en daarna die voorspeler van Pittsburgh, Yevgeny Malkin. Die eindtelling van die wedstryd ná twee periodes is 6: 1 ten gunste van die Russiese nasionale span.

In die laaste periode het die gehoor nog vier doele gesien. Drie van hulle is deur Sweedse hokkiespelers gereël. Op die 13de minuut het William Newlander die gaping verminder en die telling 6: 2 gemaak. Dit het die Russe minder as 'n minuut geneem om te antwoord. Dmitry Orlov het geantwoord met sy gespartel. Daarna het dit uiteindelik duidelik geword dat die Russiese span die wenner van die vergadering sou wees. Miskien het dit die binnelandse hokkiespelers verslap. Ilya Vorobyov se aanklagte het die afgelope drie minute nog twee keer toegegee. Die Sweedse verdedigers Ekman-Larson en Klingberg het hulself onderskei.

Die finale telling van die byeenkoms is 7: 4 ten gunste van die Russiese nasionale span. Met hierdie uitslag kon ons span met selfvertroue Groep B wen. Die mededingers van die Russe in die kwarteindronde sal die Amerikaanse nasionale span wees.