Wêreldbeker-toernooi Vir Yshokkie 2019: Hersiening Van Die Wedstryd Rusland - Italië

Na drie oorwinnings in die openingswedstryde by die 2019-yshokkie-wêreldkampioenskap, is die Russiese nasionale span in die vierde ronde van die voorlopige stadium van die Bratislava-groep deur die Italiaanse nasionale span gekant. Voor die aanvang van die vergadering is die Russe as onvoorwaardelike gunstelinge beskou, omdat die hokkievlak in Rusland en Italië aansienlik verskil.

Wêreldbeker-toernooi vir yshokkie 2019: hersiening van die wedstryd Rusland - Italië

Voor die wedstryd met die Russiese nasionale yshokkiespan het sommige Italiaanse spelers erken dat 'n nederlaag van 1: 5 vir hul nasionale span aanvaarbaar sou wees. Natuurlik het Italiaanse atlete na die webwerf gegaan as berugte buitestaanders, maar hokkie is 'n onvoorspelbare sport, so ons teenstanders het steeds nie die hoop opgegee om hul puntevoorraad aan te vul nie.

Die Russe het die wedstryd aktief begin. Reeds na 31 sekondes tref Nikita Zaitsev die hek van die Italianers met sy gooi. Nadat hy 'n ingooi in 'n vreemde sone gewen het, het Nikita Gusev 'n uitstekende aangee na die verdediger van Toronto getrek, waarna die telling op die telbord geopen is.

Die tweede doel in die wedstryd is weer deur die Russiese verdedigingspan aangeteken. Hierdie keer het Dinar Khafizullin op die 9de minuut ná die aangeë van Gusev en Kucherov die Italiaanse doel getref. Na twee afgestane wassers het die Italiaanse nasionale span hul eie oomblik gehad, maar die skop ná die gooi van Mike Rose het die paal van Andrei Vasilevsky getref.

In die tweede helfte van die eerste periode het die gehoor nog twee doele gesien wat deur die Russe uitgevoer is. Hierdie keer het die Washington Capitals-span geslaag. Eerstens het Evgeny Kuznetsov die telling vir sy doele in die toernooi geopen nadat Alexander Barabanov in die 14de minuut van die doel af geslaag het, en Alexander Ovechkin het drie minute voor die einde van die tydperk aangeteken. Die finale telling na die eerste twintig minute is 4: 0 in die guns van die Russiese nasionale span.

In die tweede periode het die aanklagte van Ilya Vorobyov steeds die Italiaanse nasionale span verslaan. Dit het minder as dertig sekondes in die tweede wedstrydsegment geneem voordat die telling 5: 0 geword het. Evgeny Kuznetsov het een-tot-een met die doelwagter weggehardloop en 'n dop tussen die doelwagter se skilde akkuraat gestuur. Op die 7de minuut het die middelvoorspeler van "Washington" as assistent opgetree en die kaptein van ons nasionale span oorgedra. Ilya Kovalchuk het op 'n vaardige manier die pas van Kuznetsov benut en vir die sesde keer die doel van die Italiaanse nasionale span getref.

Die Russiese nasionale span het die volgende doel in die meerderheid aangeteken. Evgeny Dadonov onderskei hom met die oordrag van Nikita Kucherov. Dit was die vyfde doel in die toernooi vir die voorspeler van die Florida Panthers. Volgens hierdie aanwyser is Dadonov opgeneem in die lys van die beste skerpskutters van die hele kampioenskap.

Die Russiese nasionale span speel steeds in ongelyke komposisies op hierdie toernooi. Die meerderheid word besef, in die minderheid mis die binnelandse span nie. Daarbenewens is die Italianers deur die Russe in 'n vierman-wedstryd gegooi. Mikhail Grigorenko het in die 17de minuut van die tydperk in die minderheid geslaag.

Sirena het vir die rustyd die einde van die tweede periode aangekondig met 'n totale telling van 8: 0 ten gunste van die Russiese nasionale span.

Die belangrikste intrige van die laaste segment van die wedstryd was of die Russiese nasionale span tien doele sou kon aanteken, en die Italianers minstens een. Die Russe het hul taak die hoof gebied. In die vyfde minuut van die tydperk het Nikita Kucherov die negende doel van die wedstryd met 'n lang gooi aangeteken en 'n minuut later het Evgeny Dadonov 'n persoonlike verdubbeling in die wedstryd gemaak en die telling tot 'n onwelvoeglike punt gebring. Die Italianers was naby hul taak, maar op die oomblik toe die Russiese doelwagter nie sy span kon help nie, is die nasionale span deur die dwarslat gered.

Die eindtelling van die wedstryd Rusland - Italië 10: 0. Hierdie oorwinning was die grootste vir die Russiese nasionale span sedert die prestasie van die Russiese span tydens die Wêreldkampioenskap vir yshokkie.