America's Cup 2016: Hersiening Van Die Spel Mexiko - Jamaika

Die Mexikaanse nasionale span het 'n groot oorwinning oor die Uruguayane behaal in die wedstryd van die eerste ronde van die groepfase van Kwartet C. Die tweede teenstanders van die Mexikane in die toernooi was sokkerspelers van Jamaika.

America's Cup 2016: hersiening van die spel Mexiko - Jamaika

Voor die aanvang van die vergadering is die Mexikaanse nasionale span welverdiend beskou as die gunsteling van die konfrontasie met die Jamaikaanse span. Die span, wat aan baie mense bekend is deur die lied van die Chaif-groep, het egter die eerste kans gehad om te score. Clayton Donaldson het in die 7de minuut vanuit 'n gunstige posisie baie naby die hoek van die Mexikane se doel geslaan. Na die onsuksesvolle implementering van die oomblik het die Jamaikaanse spelers hul doel misgeloop. Na die indiening van Jesus Manuel Corona het die voorspeler van die Duitse "Bayer" en die Mexikaanse nasionale span Chicharito sy kop geslaan. In die 17de minuut het die telbord die nommers 1: 0 verlig ten gunste van die Mexikaanse nasionale span.

In die tweede helfte van die eerste helfte kon Jamaika die telling gelykop maak. Eerstens kon Gareth McClairy, in die 37ste minuut vanaf die doelwagtersplein, nie die doelwagter Ochoa verslaan nie, en toe slaan Michael Hector vyf minute voor die einde van die helfte vanaf 'n uitkykpunt direk in die middel van die Mexikaanse hek - die doelwagter weer die pad van die projektiel agter die lyn versper.

Aan die begin van die tweede helfte het die Mexikane hul voordeel amper vergroot. Chicharito van buite die strafskop kon nie in die hoek kom nie.

Die Mexikane kon steeds hul voordeel verdubbel. Enkele minute nadat hy die veld binnegekom het, het Oribe Penalta, wat Chicharito vervang, 2-0 in Mexiko se guns aangeteken. Tot aan die einde van die vergadering het die syfers op die telbord nie verander nie, hoewel die Jamaikaanse spelers die kans gehad het om Guilherme Ochoa se doel te druk.

Die oorwinning in die wedstryd het die Mexikaan in 2016 laat kwalifiseer vir die uitspeelwedstryd van Copa America. Die finale plek in die groep sal bepaal word in die konfrontasie met die Venezolaanse nasionale span. Jamaika se sokkerspelers het albei wedstryde aan die begin van die toernooi verloor en hul kanse verloor om in die uitspeelstryd te bly veg.