Copa America 2016: Hersiening Van Die Wedstryd Mexiko - Uruguay

Reeds in die eerste ronde van die groepfase op Copa America 2016, het twee kandidate om hoë plekke nie net in die groep nie, maar ook in die toernooi as geheel in Groep C bymekaargekom. Die Mexikaanse nasionale span het Uruguay ontmoet.

Copa America 2016: hersiening van die wedstryd Mexiko - Uruguay

Die intrige Mexiko-Uruguay-teken het ten volle voldoen aan die verwagtinge van neutrale sokkerliefhebbers. Hierdie wedstryd blyk baie opwindend te wees.

Reeds in die 4de minuut van die vergadering is die telling geopen. Die Mexikane het 'n vinnige aanval gehad, gevolg deur 'n kruising in die strafgebied vanaf die linkerflank. Hector Herrera reageer op die opdrag en skiet vanuit die middel van die strafgebied na die doel van die Uruguayane. Verdediger van die tweemalige wêreldkampioen, Alvaro Pereira, het probeer om die skoot te keer, maar in plaas daarvan het die bal van sy kop af in die doel gevlieg. Die Mexikane het met 1: 0 die voortou geneem.

Selfs in die eerste helfte kon en moes die Uruguayaanse nasionale span verdien. Edinson Cavani het in die 30ste minuut een-tot-een met die Mexikaanse doelwagter Talavera gegaan, maar die doelwagter was goed gevoed, en het nie toegelaat dat die ster-aanvaller die telling gelykmaak nie. Die eerste helfte van die byeenkoms eindig met 'n minimale voordeel van die Mexikaanse nasionale span - 1: 0. Die Mexikane het oor die inisiatief beskik, meer dikwels het hulle die doel van die teenstander getref. Benewens die doel in die eerste helfte, moet ook 'n rooi kaart opgemerk word, wat die Uruguayaanse Matias Vechino in die 45ste minuut ontvang het. Dit was die tweede rowwe voetbal van 'n sokkerspeler, wat dui op 'n hoë vlak van kontak op die veld.

In die tweede helfte het die Uruguayane met die gees uitgekom om die telling gelyk te maak. In die 58ste minuut het Diego Roland 'n regte trefferkans misgeloop. Die Uruguaanse kaptein, Diego Godin, het die voortou in die middelveld geneem. Dit lyk asof die verdediger 'n ware voorspeler is, het verskeie verdedigers van Mexiko verbygesteek en Cavani gegee. Edinson het die bal aan Roland deurgegee, maar laasgenoemde het die doel van die opponent van enkele meter nie getref nie.

In die 73ste minuut maak die skeidsregter die opstelling gelyk. Vir 'n growwe oortreding is Andres Guardado van die veld gestuur. Onmiddellik daarna wen die Uruguayane terug - in hierdie saak is hulle deur die standaardposisie gehelp. In die 74ste minuut, na 'n aangee van die vryskop, skop Diego Godin bo al die verdedigers van Mexiko uit en stuur die bal vaardig met sy kop in die doel.

Die wedstryd het geleidelik tot 'n einde gekom, maar die Mexikane het nie gelykop gespeel nie. Aan die einde van die wedstryd het toeskouers nog twee doele in die Uruguayaanse nasionale span gesien. Eerstens, in die 85ste minuut, skiet Rafael Marquez van naby kragtig in die nabye nege, en reeds in die tweede minuut vergoed Hector Herrera, na 'n aangee na die leë net van Raul Jimenez, die finale telling van die wedstryd. Mexiko wen 3: 1 en na die eerste ronde is die groep C se puntelys.