Hoe Zenit Sy Eerste Wedstryd In Die Champions League-seisoen 2014-2015 Gespeel Het

Op 16 September speel Zenit St. Petersburg sy eerste wedstryd in die groepfase van die Champions League-seisoen 2014-2015. Die mededingers van ons klub was die spelers van Benfica. Die wedstryd het in Portugal plaasgevind.

Hoe Zenit sy eerste wedstryd in die Champions League-seisoen 2014-2015 gespeel het

Die Russiese span het die vergadering met die formidabele Portugese teenstander baie vol vertroue begin. Reeds in die eerste minute het die Hulk gevaarlik in die strafveld gedien. Sy aangee eindig amper met 'n doel teen Benfica. Dit was die eerste waarskuwing teen die Portugese verdediging. Na nog 'n paar minute het Zenit steeds geslaag. Hulk ontvang op die 5de minuut 'n slim aangee van Shatov en stuur die bal in die doel van Arthur se doel. Die Russiese span het met 1 - 0 voorgeloop. Na die verdoelde doel het die spelers van Benfica probeer om hul optrede in die aanval te verskerp, maar die St. Petersburg-sokkerspelers het hul teenstanders nie toegelaat om iets te doen nie.

In die middel van die eerste helfte het nog twee belangrike gebeure plaasgevind. Vir 'n oortreding van die laaste uitweg teen Dani, is die Portugese doelwagter van die veld gestuur, en op die 22ste minuut, na 'n hoekskop, verseker Witsel Zenit se voordeel. Die telling staan nou op 2 - 0. Met hierdie uitslag het die spanne vir 'n blaaskans gegaan.

In die tweede helfte het die spelers van die Russiese klub nog verskeie kanse gehad. Die implementering het egter misluk. Hulk het die paal getref nadat hy vanuit 'n skerp hoek getref het, en Rondon verby die hek geskiet het en na 'n ontmoeting met die doelwagter gaan. Die spelers van Benfica het nie 'n blink honderd persent-kans gekry nie. Ons kan net oplet na die gevaarlike slag op die kop van Luizao na die standaard. Spa's Lodygin.

Die wedstryd eindig met 'n selfversekerde oorwinning van Zenit met 'n telling van 2 - 0. Die spelers van die Russiese span het goeie organisasie van die spel getoon en kon hul klas bevestig.