Copa America 2016: Hersiening Van Die Wedstryd Brasilië - Peru

Die Brasiliaanse nasionale span kon die probleem oplos om die America's Cup-uitspeelwedstryde in 2016 te haal in die wedstryd van die laaste ronde van Groep B. Die teenstanders van die gunstelinge was die sokkerspelers uit Peru.

Beeld
Beeld

Afhangend van die uitslag van die Brasilië-Peru-wedstryd, kan die vyfmalige wêreldkampioene die eerste plek in die Kwartet B behaal of selfs sonder die kans om die America's Cup te kompeteer. Hulle moes die wedstryd wen om die voorsprong in die groep te verseker.

Die begeerte van die Brasiliane om te wen, is al van die eerste minute af gevoel. Die span het die hek van die Peruaanse skerp aangeval, die spelers het baie houe van medium en lang afstande toegedien. Philippe Luis, Gabriel, Willian druk gevaarlik op die doel van die Peruaanse nasionale span, maar die doelwagter red sy nasionale span. Na sy indrukwekkende redding is die doelwagter van die Peruaanse Galese duidelik deur die hoofde van Europese klubs in ag geneem.

Die nasionale span van Peru in die eerste helfte is deur niks onthou nie. Miskien was die hoofaflewering van die eerste helfte van die byeenkoms die fout van die skeidsregter, wat in die laaste minute van die helfte nie 'n strafskop aan die doel van die Brasiliërs toegeken het nie. Die skeidsregter van die vergadering en in die tweede helfte het 'n produktiewe toesig gehou, maar na die eerste vyf en veertig minute het die telbord nulle gebrand.

Die Peruaanse spelers het die tweede helfte van die byeenkoms 'n bietjie meer aktief begin. In die 49ste minuut sou Christian Cueva 'n standaard naby die Brasiliaanse strafgebied kon implementeer, maar die doelwagter Alison het die bal in die nabye hoek afgerond.

Die episode in die 75ste minuut het die hele Brasilië geskok. Raul Ruidiaz het die bal in die doel van die Brasiliërs aangeteken met 'n hand aangee van Andy Paul. Nie een van die skeidsregters het 'n duidelike handspel opgemerk nie, en die hoofskeidsregter het met selfvertroue na die sentrum gewys. Die nasionale span van Peru het met 1: 0 voorgeloop.

Tot aan die einde van die vergadering het die Brasiliane probeer om terug te betaal, maar die gewenste resultaat is nie bereik nie. Die Brasiliaanse nasionale span het 0: 1 verloor. Ondanks die statistiese voordeel in besit en slae (die Peruanen het slegs twee skote op die teiken geslaan), kon die Brasiliaanse nasionale span die kompromislose Peruanen nie verslaan nie. Die resultaat van hierdie nederlaag was die derde plek in Groep B. Die Peruaanse, met sewe punte, het die eerste plek in die benoemde kwartet geword.

Die prestasie van die Brasiliaanse nasionale span op Copa America 2016 vanuit alle posisies kan as 'n mislukking beskou word. 'N Foutiewe doel van die Peruaanse nasionale span teen hulle het nie die vervaagde spel van die' geel 'in die toernooi beïnvloed nie. Selfs in die wedstryd met Ecuador was daar talle probleme met die organisering van die spel. As gevolg hiervan gaan Brasilië in skande huis toe.