Copa America 2016: Hersiening Van Die Wedstryd Jamaika - Venezuela

Die Windy City of Chicago het die eerste wedstryd van die America's Cup-groepfase in 2016 in Groep C aangebied. Die nasionale spanne van Jamaika en die verteenwoordiger van die Suid-Amerikaanse sokker, die Venezolaanse span, het teen mekaar meegeding.

Copa America 2016: hersiening van die wedstryd Jamaika - Venezuela

Die spel het in 'n aktiewe tempo begin. Albei spanne het die doel van die teenstander met vinnige aanvalle probeer bedreig. Reeds in die eerste tien minute van die vergadering is die spelers gekenmerk deur skerp aanvalle op die voorhek, waarin die Jamaikaanse spelers meer suksesvol was. Eerstens het Cleton Donaldson op die 10de minuut gevaarlik vanuit die hoek van die strafskop geskiet, maar die Suid-Amerikaanse doelwagter het die slag gebreek. Daarna is die Venezolane ná 'n hoekskop deur die dwarslat gered. Ji-Wojin Watson het sy kop geslaan, maar die dwarslat geskud.

Toe werk die onveranderlike sokkerreël. Die Jamaikaanse sokkerspelers, wat nie hul kanse kon verwesenlik nie, het toegegee. In die 15de minuut lewer Joseph Martinez 'n akkurate skoot van buite die strafgebied. Venezuela het met 1-0 voorgeloop.

In die 23ste minuut het die Jamaikaanse nasionale span personeelverliese gely. Rodolphe Austin is weens 'n ernstige oortreding gestuur. Die Venezolane kon nie hul getalvoordeel besef nie. Die eerste helfte van die vergadering eindig met 'n minimale voordeel van die Suid-Amerikaners.

In die 49ste minuut van die tweede helfte van die byeenkoms het die Jamaikaanse sokkerspelers weer 'n uitstekende kans misgeloop. Michael Hector het op die doel geskiet, maar hierdie keer is die Venezolane deur die pos gered.

Suid-Amerikaanse sokkerspelers kon eers in die 71ste minuut reageer, toe Angel Wilker na 'n hoek die bal in die hoek van die doelgebied afgebring het. Die Jamaikaanse doelwagter Blake het effektief en doeltreffend gespeel - ná sy sprong in die hoek is die bal afgewys.

Tot aan die einde van die wedstryd het die telling op die telbord nie verander nie. Venezuela se nasionale span het tydens die wedstryd meer beheer oor die bal gehad, maar die teenstanders het met skerp teenaanvalle geantwoord. Die spanne het drie skote geslaan op die teiken van die teenstander, die aantal gewone skote op die doel was 14 teen 10 ten gunste van die Venezolaanse nasionale span. Sodoende het die nominale gaste van die wedstryd die eerste drie punte in die toernooi behaal.