Copa America 2016: Hersiening Van Die Wedstryd Brasilië - Haïti

Die Brasiliaanse nasionale span op Copa America 2016 het die toernooi met 'n doellose loting begin. In die tweede ronde is die vyfmalige wêreldkampioene deur die nasionale span van Haïti gekant.

Copa America 2016: hersiening van die wedstryd Brasilië - Haïti

Voor die aanvang van die wedstryd kon min mense dink dat die Suid-Amerikaanse titel 'n probleem met die duidelike buiteperd van die Haïti-nasionale span sou ondervind. Daar was geen sensasie op die sokkerveld nie. Die Brasiliane het in alle aspekte van die spel 'n volledige voordeel gehad. Gedurende die wedstryd het die geelbloues 20 houe geskiet, waarvan 13 op die mikpunt was. Die Haïtianers kon met nege stakings reageer (vier het die teiken bereik). Die voordeel aan die einde van die vergadering was 65 tot 35% in die guns van die Suid-Amerikaners.

Die Brasiliane het, soos verwag, aktief begin. In die 14de minuut het Filipe Coutinho die telling oopgemaak met 'n skop vanaf die vryskoplyn. Hy verdubbel ook die voordeel van die Brasiliane in die 29ste minuut ná Jonas se hulp. Na nog ses minute het die Brasiliane die telling tot 'n vernietigende punt gebring. Die verdediger van Barcelona en die Brasiliaanse nasionale span Dani Alves het in die strafgebied gehang, en Renato Augusto het die bal onder die dwarslat gery. Die eerste helfte eindig met 'n oorwinning van 3-0 vir Brasilië.

Die tweede helfte van die vergadering het produktiewer geword. In die 59ste minuut het Gabrielle en agt minute later die telling op 'n onwelvoeglike wyse gebring - 5: 0 in die guns van die Brasiliane. Nadat die Haïtiërs die vyfde doel verdoel het, kon hulle die gunsteling se doel druk. James Markelin het in die 70ste minuut die hek van Alisson getref.

Aan die einde van die wedstryd het die Brasiliane daarin geslaag om die Haïtianers nog twee keer te ontstel. In die 86ste minuut het Renato Augusto 'n dubbelspel aangeteken, en reeds in die uitskeityd is die eerste driekuns in die toernooi deur Filipe Coutinho gereël.

Die eindtelling in die wedstryd 7: 1 in die guns van Brasilië laat die geelblou toe om na twee wedstryde vier punte aan te teken. Team Haiti word met 'n nul in die puntelyn gelaat en sak na die laaste plek in Groep B.