Copa America 2016: Hersiening Van Die Wedstryd Uruguay - Venezuela

Op 10 Junie het Philadelphia 'n wedstryd van die tweede ronde van die groepfase in Kwartet C aangebied. Toeskouers het die wedstryd tussen die nasionale spanne van Uruguay en Venezuela aanskou.

Copa America 2016: hersiening van die wedstryd Uruguay - Venezuela

Die Uruguayane, wat tereg beskou word as een van die gunstelinge van die Amerikaanse kampioenskap in 2016, het 'n onbegryplike eerste wedstryd in Kwartet C gehad. Na die nederlaag teen die Mexikaanse nasionale span, het Uruguay die uitgang van die groep na die uitspeelstadium in twyfel getrek. Dit het die oorwinning van die tweemalige wêreldkampioen in die tweede ronde-wedstryd genoodsaak.

Die wedstryd Uruguay - Venezuela het begin met 'n geringe voordeel van die gunstelinge, maar daar was geen duidelike puntestand by die Venezuela-doel nie. Ons kan die kans van Edinson Cavani eers in die 15de minuut uitlig. Die PSG-voorspeler het die kans gehad om vanuit die middel van die strafgebied na die doel te skiet, maar mis die bal. In die eerste helfte het die Uruguayane se aanvalle nie voltooi nie. Ondanks die besit van die bal, het Celeste se nasionale span baie chaoties gelyk in die voorste linie.

Die Venezolaanse nasionale span het die Uruguayaanse teenaanvalle aangebied, en in die 36ste minuut het hulle selfs die voortou geneem in die wedstryd. Solomon Rondon het hom onderskei. Voormalige speler van Zenit St. Petersburg het die bal in Uruguay se net afgerond nadat die doelwagter Musler byna 'n projektiel agter die ore afgevuur het uit 'n flankaanval van veertig meter. Fernando skuif die bal na die dwarslat, maar toe hy die bal afwerk, kan hy sy span niks help nie. Venezuela het met 1: 0 die voortou geneem.

Die nasionale span van Uruguay het die tweede helfte meer aktief begin. In die 54ste minuut het die Suani-aanvaller die kans gekry om die telling gelyk te maak. Nadat hy 'n hoek ingedien het, het die voorspeler die geleentheid gehad om die doel vanuit die hoek van die doelwagter se hoek te slaan, maar die slag het bo die belyning geval.

Die Venezolaanse nasionale span het die hele tweede helfte op teenaanvalle gespeel, waarvan sommige doele aangeteken het. In die 68ste minuut het Peneranda een-tot-een met Muslera gegaan. Die Uruguayaanse doelwagter het sy span in die wedstryd verlaat, wat die staking van die doelskieter weerspieël.

In die uitskeityd het Edinson Cavani twee pragtige gelykmakerskanse misgeloop. Eerstens slaan die voorspeler sonder weerstand verby die hoek van die doel vanaf die gebied van die strafmerk, en dan kan hy van naby die bal nie in die doel steek nie.

Die doelwagter van die Uruguayaanse Muslera het die laaste keer tot stilstand gekom in die teenstander se strafgebied vir 'n hoek. Die gehoor sien nie die aksentuele skop van die spelers van Celeste nie, en die Venezolane vlug na 'n leë net, maar na die skop rol die bal nooit in die doel nie.

Die eindfluitjie van die wedstryd het die oorwinning van die Venezolaanse nasionale span met 'n telling van 1: 0 aangeteken. Hierdie uitslag het die wenners na die uitspeelstadium gebring, en die Uruguayaanse span het alle kanse verloor om aan te hou veg vir die gesogte trofee.