America's Cup 2016: Hersiening Van Die Wedstryd Colombia - Paraguay

Die Colombiaanse is een van die gunstelinge van die Amerikaanse Voetbalkampioenskap in 2016. In die tweede ronde van die groepfase in Kwartet A is hierdie span deur 'n ander Suid-Amerikaanse span - Paraguay - teëgestaan.

America's Cup 2016: hersiening van die wedstryd Colombia - Paraguay

Die belangrikste nuus vir die ondersteuners van die Colombiaanse nasionale span voor die wedstryd was die aanwesigheid van die kaptein en spanleier James Rodriguez in die beginspan. Dit was hierdie speler van Real Madrid met sy optrede wat uiteindelik die telling op die telbord beïnvloed het.

Die Colombiaanse het die vergadering meer aktief begin. As gevolg hiervan het die gehoor 'n vroeë doelwit gesien. Op 12 minute neem James Rodriguez 'n hoek van die regterflank van die aanval. Carlos Bacca, die voorspeler van Milaan, het op die oordrag gereageer en onweerstaanbaar onder die dwarslat geslaan vanaf die lyn van die doelwagter. Hierdie bal was die eerste in die toernooi vir die Colombiaanse doelskieter.

In die 30ste minuut van die wedstryd het die Colombiaanse voorsprong verdubbel. James Rodriguez het die bal nou in die Paraguayaanse nasionale span se doel gestuur, wat die net dwing om in die verste hoek van die doel te fladder. Die nasionale span van Colombia het met selfvertroue met 2: 0 voorgeloop. Daarna het die Paraguayane probeer om hul spel in die aanval op een of ander manier te verbeter, maar van die trekkanse van die eerste helfte van die byeenkoms is slegs Dario Lescan se vryskop te onderskei. Die Colombiaanse doelwagter Ospina het in 'n elegante styl die bal in die dwarslat weerspieël.

In die tweede helfte het die Colombiaanse doelwagter weer die wonderwerke getoon om sy doel te red. Ospina het op die oomblik een van die mooiste kampioenskapsbesparings gemaak. In die 62ste minuut stuur Paulo Da Silva, na 'n hoekskop, die bal na die boonste hoek, maar die doelwagter, wat hom tot sy volle lengte uitstrek, slaag daarin om die dop te kry.

Die Paraguayane het nie die veld verlaat sonder 'n doel nie. In die 71ste minuut stuur Victor Ayala die bal na die top nege van die Colombiaanse doel met 'n slim langafstandskoot. Hierdie doel is steeds 'n ware hoogtepunt van die toernooi.

Meer spanne kon hul nie in die wedstryd onderskei nie, hoewel Edwin Cardona (Colombia) 'n skitterende oomblik gehad het om te score - Paraguay is met die pos gered.

Die finale oorwinning van Colombia 2: 1 stel hierdie span in staat om ná twee wedstryde ses punte aan te teken en met selfvertroue voor te loop in Groep A. Paraguayane het net een punt in twee byeenkomste.