FIFA Wêreldbeker: Hoe Die Wedstryd Gespeel Is Japan - Griekeland

Op 19 Junie het die stad Natal die volgende wedstryd van die Wêreldbeker in Groep C. aangebied. Binne die tweede ronde het die spanne van Japan en Griekeland mekaar ontmoet. Albei spanne het in die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië verloor, en die wedstryd in die tweede ronde was dus vir elke span baie belangrik.

2014 FIFA Wêreldbeker: hoe die wedstryd gespeel is Japan - Griekeland

Die spel het rustig begin. Nie die Japannese of die Grieke het beplan om die teenstander onmiddellik te onderdruk nie. Die kyker het na die eerste minute van die wedstryd so 'n indruk gehad. As daar 'n afrigtingsdoel vir 'n vinnige bal was, het albei spanne dit natuurlik nie reggekry nie. In vergelyking met ander wedstryde van die dag was hierdie spel vervelig. Daar was min gevaarlike oomblikke.

Die held van die eerste helfte was die skeidsregter wat die kaptein van die Griekse nasionale span Katsouranis aan die einde van die 45 minute verwyder het vir twee geel kaarte. Van die gevaarlike oomblikke kan jy Honda se vryskop onthou, maar die Griekse doelwagter was op sy plek en weerspieël die bal wat deur die Japannese gestuur is.

Die spanne vertrek na die pouse met 'n nul telling, wat geen span behaag nie.

In die tweede helfte het die Japannese die gevaar in gevaarlike oomblikke gehad. 'N Mens kan egter die kopbal van Hekas op 60 minute uitsonder na 'n hoekskop. Die Japanse doelwagter red die span. Toe skep Asiërs akute situasies. Op die 68ste minuut het Okubo dit reggekry om nie 'n paar meter in die leë net te kom nie. Dit was die beste oomblik van die hele wedstryd. 'N monsteragtige flater, en nulle bly op die telbord. 'N Rukkie later, op 71 minute, mis die Japannese weer die kans om te score. Uchida het die teiken van 'n paar meter misgeloop.

Die eindtelling van die wedstryd was 0 - 0. Hierdie uitslag pas geen span nie. Die Grieke en die Japannese wen elk een punt en het slegs 'n minimale kans om uit die groep te kwalifiseer.