FIFA Wêreldbeker: Hoe Duitsland Sy Tweede Wedstryd Op Die Wêreldbeker-toernooi In Brasilië Gespeel Het

Op 21 Junie het die stad Fortaleza die tweede wedstryd van die Duitsers in die groepfase tydens die FIFA Wêreldbeker aangebied. Die mededinger van die Duitse nasionale span in Groep G was die kompromislose Afrika-sokkerspelers van die Ghana-nasionale span.

2014 FIFA Wêreldbeker: hoe Duitsland sy tweede wedstryd op die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië gespeel het

Byna 60 000 toeskouers in die stadion in Fortaleza en nog 'n groter aantal sokkerliefhebbers het die interessantste wedstryd tussen die nasionale spanne van Duitsland en Ghana op TV-skerms gekyk. Die spel het lewendig begin. Die bal het feitlik nie in die middel van die veld vertoef nie. Albei spanne was hoofsaaklik daarop gemik om die teenstander se doel aan te val. In die eerste helfte het die gehoor egter nie die doele gesien nie. Daar moet gesê word dat die Duitsers in die eerste 45 minute 'n effense voorsprong gehad het, maar Afrika-spelers het Neuer se doel ook verskeie kere gevaarlik aangeval. Die Ghanese het meestal van buite die strafgebied op die doel geskiet. Die spanne vertrek na die rustyd met 0 - 0 gelykop.

Die tweede helfte van die vergadering het baie vrolik begin. Eerstens, in die 51ste minuut, het Mario Götze die hekke van die Afrikane getref na 'n geverifieerde voer van die flank. Goetze het sy kop met die vuis geslaan, maar die bal het in die Duitser se bobeen gevorm en sodoende in die doel gespring. Duitsland het met 1 - 0 voorgeloop. Ghana se spelers het egter gou teruggeslaan. Reeds in die 54ste minuut, na 'n flank-opslag, het Andre Ayyu die hek van die Duitsers met sy kop getref. Nadat die doel aangeteken is, het die Afrikane hul tempo ordentlik verhoog en probeer gevaarlik teë te val. Die Duitsers het die eerste nommer gespeel. Gevolglik het 'n vinnige aanval van die Afrikane op 63 minute tot 'n doel gelei. Asamoah Gyan neem 'n skokposisie in en skiet presies in die uithoek van die Duitser se doel. Afrikane kom 2 - 1 voor.

Dit het gelyk asof daar 'n sensasie in die wedstryd kon gebeur, want hoewel die Duitsers skerp aanvalle gehad het, het hulle nogal 'n gebrek voor 'n doel gehad. Die Duitse spelersklas het egter sy tol geëis. Op 71 minute teken die plaasvervanger Miroslav Klose sy eerste doel in die toernooi aan en 15 in wedstryde op die Wêreldkampioenskap. Die Duitsers vergelyk die telling - 2 - 2.

Daarna het Duitsland die geleentheid gehad om meer aan te teken, en die Ghaneërs het gevaarlik aangeval en van buite die strafgebied na die Duitsers se doel geslaan. Die eindfluitjie van die skeidsregter het egter 'n gelykopuitslag met 2 - 2 opgelos.