FIFA Wêreldbeker: Hoe Die Wedstryd Tussen Kameroen En Brasilië Gespeel Is

Op 23 Junie het die gasheer van die sokkerwêreldbeker hul laaste wedstryd in die groepfase gespeel. Die nasionale span van Kameroen het die mededingers van die pentakampe in die nasionale stadion in die hoofstad van Brasilië geword.

2014 FIFA Wêreldbeker: hoe die wedstryd tussen Kameroen en Brasilië gespeel is

Die Brasiliaanse nasionale span het in die eerste minute van die wedstryd 'n vinnige pas aangebied. Die bal het feitlik nie in die middel van die veld vertoef nie, want die Suid-Amerikaners het dit dadelik probeer voorlê. Die Brasiliaanse voorsprong was indrukwekkend. Die resultaat was 'n doel in die 17de minuut teen Kameroen. Neymar, nadat hy 'n wonderlike aangee van die flank ontvang het, het die bal in een aanraking in die hoek van die Kameroen-doel gestuur. 1 - 0 is deur die Brasiliane geneem.

Die Afrika-span het na 'n verdoelde bal tot sy sinne gekom en die opponente se doel verskeie kere gevaarlik bedreig. Basies het die gevaarlike oomblikke by die hek van die Brasiliane ontstaan ná hoekskoppe. In een van hierdie aanvalle is die Brasiliaanse doelwagter Cesar deur die doelpaal gered. Kameroen het egter steeds daarin geslaag om te score. Op die 26ste minuut het Matip 'n doel van die Brasiliërs terug gewen. en die telling het gelyk geword.

So 'n resultaat kan nie die gasheer van die kampioenskap pas nie. Selfs in die eerste helfte op 35 minute maak Neymar 'n dubbelspel en neem sy span vorentoe. Die eerste helfte van die vergadering eindig met die telling 2 - 1 in die guns van Brasilië.

Na die rustyd het die situasie op die veld nie verander nie - die Brasiliane het meer gereeld aangeval. Reeds op die 49ste minuut het hulle die derde doel teen Kameroen aangeteken. Fred het uitgeblink. Hierdie doel was die eerste in die Wêreldbeker-sokkertoernooi vir die aanvaller van die Brasiliaanse nasionale span. Dit is egter opmerklik dat Fred in die kontroversiële posisie van die flank was. Die arbiter kan die onkant veilig herstel. Maar dit het nie gebeur nie - Fred het die bal met sy kop in die net gestuur.

Die Brasiliane het die res van die wedstryd baie vol vertroue deurgebring. Hulle het die veld oorheers en Afrika-spelers nie toegelaat om hul doel op te skerp nie. Daarbenewens het Fernandinho op 84 minute nog 'n doel aangeteken. Die telling was vernietigend 4 - 1 in die guns van die Suid-Amerikaners.

Die eindfluitjie van die wedstryd-skeidsregter behaal 'n selfversekerde oorwinning vir die Brasiliane. Aanhangers sien nou uit na die voortsetting van die sokkerbanket in die uitspeelwedstryd vir die Wêreldbeker-toernooi, wat natuurlik die Brasiliaanse span sal insluit.