FIFA Wêreldbeker: Hoe Was Die Wedstryd Tussen Mexiko En Kameroen?

Op 13 Junie het die tweede wedstryd van die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië in die Brasiliaanse stad Natal plaasgevind. Die Mexikaanse nasionale span het met Kameroen vergader. Die wedstryd het in die reën plaasgevind, wat die spelers 'n bietjie ongerief veroorsaak het.

2014 FIFA Wêreldbeker: Hoe was die wedstryd tussen Mexiko en Kameroen?

Die eerste helfte van die byeenkoms Mexiko - Kameroen tydens die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië kan gerus die tyd van ongerekende doele genoem word. Die hoofgebeurtenisse van die vyf-en-veertig minute van die eerste helfte was die gekanselleerde doele teen albei spanne. Dus, in die 12de minuut, teken Dos Santos na 'n flank-kruising, maar die lynregter kanselleer die doel weens 'n omstrede buiteposisie.

Slegs 'n paar minute gaan verby en die Afrikane stuur die bal na 'n hoekskop na die hekke van Mexiko. Die doel is gekanselleer weens onkant. Die regter se beslissing was nie kontroversieel nie. Die 30ste minuut van die helfte is gekenmerk deur die tweede gekanselleerde bal teen Kameroen. Na 'n hoek bereik Dos Santos (Mexiko-aanvaller) die bal met sy kop, maar die skeidsregter kanselleer die doel weer.

Die tweede helfte is in dieselfde tempo as die eerste keer gehou. Daar hoef nie oor hoë snelhede gepraat te word nie, aangesien die veld 'n rol gespeel het. Dit het regdeur die wedstryd gereën. Die gehoor het egter steeds gewag op die aangetekende bal. Dit het gebeur na die ongereelde vinnige aanval deur die Meksikane. Dos Santos was weer aan die voorpunt, maar sy skoot is deur die Kameroen-doelwagter afgeskiet. Peralta was egter die eerste wat die bal geslaan het en die bal in die leë net afgewerk het.

Die Mexikaanse nasionale span het dus 1 - 0 gewen en die eerste drie punte in Groep A behaal, gelyk aan die Brasiliërs in hierdie aanwyser. Kameroen en Kroasië sluit die groep A-tafel na die eerste ronde sonder punte behaal.