FIFA Wêreldbeker: Hoe Was Die Wedstryd Honduras - Ecuador?

Op 20 Junie, tydens die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië, het wedstryde van die tweede ronde in Groep E. plaasgevind. Die laaste wedstryd van die dag was 'n ontmoeting tussen die nasionale spanne van Honduras en Ecuador. Albei spanne het 'n oorwinning nodig om voort te gaan met hul stryd om na die uitspeelstryd deur te dring.

Wêreldbeker 2014 oor sokker: hoe was die wedstryd Honduras - Ecuador

Die nasionale spanne van Ecuador en Honduras het die eerste wedstryde in hul groep verloor. In die tweede ronde het die verloorders mekaar die stryd aangesê. Die spel het lewendig begin. Albei spanne het probeer om in die middel van die veld te bly, het vinnig die middellyn geslaag en langafstand aangeë gebruik.

Die spelers van Ecuador het die eerste kans in die wedstryd misgeloop. Valencia kon nie op die spel kom uit die voordeligste situasie nie. Die Ecuadoriaanse speler het byna een-tot-een met die doelwagter uitgeval. En toe werk die bekende wet - Honduras het sy eie doel aangeteken. Op die 31ste minuut het Carlo Costley, nadat hy 'n briljante aangee gekry het, na die hek deurgebreek en onweerstaanbaar geskiet. Verteenwoordigers van Sentraal-Amerika het met 1 - 0. Die Suid-Amerikaners kon egter vinnig terugkom. Enner Valencia het die aangee op die verste paal gesluit en die bal in 'n gly tackle in die doel gestuur. Hierdie gebeurtenis het reeds op die 34ste minuut plaasgevind.

Die spanne het die eerste helfte met 'n gelyke telling afgesluit.

Die tweede helfte van die vergadering was ook gespanne. Albei spanne het nie die kans laat gaan om hul geluk by die verkeerde hek te beproef nie. Die geluk het egter vir die Suid-Amerikaner geglimlag. Enner Valencia het op 65 minute 'n dubbelspel aangeteken. Nadat hy van die vaste speelbal af gedien het, stuur Enner die bal met sy kop in die doelnet van Honduras.

Die wedstryd het geëindig met 'n minimale voordeel van Ecuador (2 - 1). Nou behaal die Suid-Amerikaners die eerste drie punte in die toernooi en word in hierdie aanwyser met die Switserse nasionale span vergelyk.