FIFA Wêreldbeker: Hoe Was Die Wedstryd Switserland - Ecuador

Op 15 Junie het die spanne van die Kwartet E. die stryd by die Wêreldbeker-toernooi betree. Ecuador.

gruppa_mundiala

Voor die aanvang van die vergadering word die Europeërs as gunstelinge beskou uit die oogpunt dat hul rooster in naam kragtiger lyk. Die Switser het verskeie erkende leiers wat vir die topklubs in Italië en ander spanne in Europa speel. Maar die Ecuadorianers het ook legioene uit Europa ingesluit. Die wedstryd blyk baie hardkoppig te wees.

Die eerste helfte is onthou vir 'n gelyke wedstryd, maar die telling is geopen deur die Ecuadorianers. Na die vaste speelbal van die linkerflank is 'n kruis na die strafgebied van Switserland, wat eindig in 'n doel. Op die 22ste minuut het Antonio Valencia die bal in die net gekop. Die eerste helfte van die vergadering eindig met 'n minimale voordeel van die Suid-Amerikaners.

Daar moet op gelet word dat beide spanne met lang skote geluk probeer vind het by die doel van die vyand. 'N Paar keer het Switserse spelers gevaarlik geskiet van buite die strafgebied.

Die tweede helfte het lewendig begin. Op 47 minute na die hoek, maak Switserland die telling gelyk. Mahmedi stuur die bal in die doel van die Ecuadorianers, wat die telling gelyk maak.

Vanaf die middel van die tweede helfte was die indruk dat die Switsers fisies sterker is. In die 70ste minuut het die Europeërs selfs 'n doel gemaak. Die skeidsregter het die doel egter gekanselleer weens 'n onkantposisie.

Die einde van die wedstryd was fassinerend. Elke span het in die laaste minute probeer om die oorwinning te behaal. Die Ecuadorianers in hul laaste aanval kon die bal aangeteken het, maar het nie die oomblik gebruik nie, wat gelei het tot die teenaanvalle van die Switser. Die Switser Seferovic het 20 sekondes voor die einde van die wedstryd die bal in die doel van Ecuador gedryf. Europeërs wen 2 - 1 en haal drie punte in die laaste sekondes van die byeenkoms.

Terwyl die Wêreldbeker-toernooi vir die gehoor kompromislose wedstryde bied. Die vergadering onder bespreking was geen uitsondering nie.