Wêreldbeker-toernooi In Yshokkie 2019: Hersiening Van Die Wedstryd Switserland - Rusland

In die twee laaste rondes van die groepfase tydens die yshokkie-wêreldkampioenskap in Slowakye, moes die Russiese nasionale span met ernstige mededingers speel. Volgens die toernooiregulasies het Ilya Vorobyov op 19 Mei met die Switserse nasionale span vergader, 'n span wat vier oorwinnings in vyf byeenkomste behaal het.

Wêreldbekertoernooi vir yshokkie 2019: hersiening van die wedstryd Switserland - Rusland

Die Switserse nasionale span het 'n waardige groep na die wêreldkampioenskap in Slowakye gebring. Al die leiers van die nasionale span, bevry van hul klubs in die NHL, het by die geledere van Europeërs aangesluit. Minstens twee Switserse vywe het 'n ontsaglike mag verteenwoordig.

Die begin van die vergadering het by die Russe gebly. Reeds in hul eerste skof het die Switserse hokkiespelers 'n minderheid verdien, maar die 'rooi motor' kon die getalvoordeel nie besef nie. Daarna het die Russe voortgegaan om aktief te speel, waardeur die Switsers probleme ondervind het om uit hul sone te kom. Op die 4de minuut van die vergadering het Dmitry Orlov 'n solo-lopie na die doel van die doelwagter van die Switserse nasionale span gemaak, maar hy kon nie score nie. So 'n aktiewe optrede van die verdediger het nie verbygegaan sonder om 'n spoor na te laat nie - die voorspeler van 'Chicago', Artem Anisimov, het die sak in die hekke van Ginoni voltooi. Rusland het met 1: 0 die voortou geneem.

Na die doel het die Russiese territoriale en speelvoordeel toegeneem, maar die gehoor het die tweede puk in die eerste periode nie gesien nie. Eers in die tweede helfte van die twintig minute het die Switsers die hek van Alexander Georgiev posisioneel begin aanval.

Die laaste deel van die tydperk kon die Switserse nasionale span hulself in 'n bate stel, wat vergemaklik is deur twee verwyderings uit die Russe. Ondanks die gevaarlike gooi van die nominale gasheer van die wedstryd, het die hekke van die Russiese span ongeskonde gebly tot die sirene vir die pouse.

Die span het die tweede periode met 'n spel vir vier spelers begin. Die numeriese voordeel van die Switser het nie lank geduur nie en het nie tot gevaarlike aanvalle gelei nie. Die aanklagte van Ilya Vorobyov het egter binnekort weer vertrek. Die getal meerderheid van die Switsers was skerp, maar die doelwagter van New York Rangers het aangehou om die doel ongeskonde te hou. Miskien was Alexander Georgiev die beste speler in die Russiese nasionale span in die tweede periode. Die jong doelwagter het die Russiese nasionale span verskeie kere van 'n onvermydelike doel gered.

Op die 7de minuut het die telling op die telbord steeds verander. Vir huishoudelike aanhangers was dit verblydend, want Nikita Kucherov, met die oordrag van sy vriend Nikita Gusev, het die hekke van Ginoni getref en sodoende sy persoonlike dertiende punt in die toernooi op die doel + slaagsisteem verdien.

Die tweede helfte van die tydperk het in tweesnydende aanvalle verbygegaan, maar die telling het nie verander nie. Die Switser was met 0: 2 agter. Aan die einde van die tydperk het hartstogte begin kook. Die spanne het 'n wedersydse verwydering ontvang vir onbeskoftheid, wat aan die begin van die laaste twintig minute in onvoltooide, maar gelyke komposisies gelei het.

Die Russiese span het die derde periode netjies deurgebring, met die oog op hul eie doel. Daar was relatief minder kanse by die hekke van Georgiev en Ginoni as in die eerste segmente van die vergadering. Die Russe het 'n spelvoordeel gehad, hulle was meer geneig om na die doel te skiet. Nikita Gusev het die kans om 'n goeie kans te skep, misgeloop. Die gooi van die voorspeler van Las Vegas word deur die kroeg weerspieël. Die verdediger van Toronto Maple Leafs, Nikita Zaitsev, het 5 minute voor die einde van die wedstryd 'n uitstekende aangee gegee aan Artyom Anisimov, waarna die voorspeler die ronde na Nikita Kucherov herlei het. Die Tampa-voorspeler het een-tot-een met die doelwagter gegaan en was akkuraat. Hierdie doel was die laaste in die wedstryd.

Die Russe het die laaste vier minute van die vergadering in die minderheid deurgebring (hulle het twee keer afgetree). Die Switser het die doelwagter vir die sesde veldspeler verander, maar hulle kon nie druk nie. In die laaste sekondes van die wedstryd het die kroeg vir binnelandse hokkiespelers gespeel.

Die eindtelling van die konfrontasie is 3: 0 ten gunste van die Russiese nasionale span. Hierdie resultaat het die Russe in staat gestel om bo-aan die puntelys van die groep B te bly.