FIFA Wêreldbeker: Hoe Colombia - Griekeland Geëindig Het

Wedstryde in Kwartet C tydens die FIFA Wêreldbeker in Brasilië het op 14 Junie begin. Die eerste wedstryd in die groep het in die stad Belo Horizonte in die Mineirao-stadion plaasgevind. In die teenwoordigheid van 57 000 toeskouers het die Colombiaanse nasionale span saam met die Griekse nasionale span gespeel.

2014 FIFA Wêreldbeker: Hoe Colombia - Griekeland geëindig het

Die wedstryd het begin met aanvalle van die Colombiaanse nasionale span. Hoë snelhede, druk en die begeerte om 'n vinnige bal aan te teken - dit alles is duidelik te sien in die aanvallende impuls van die Suid-Amerikaners. Die resultaat van so 'n begin was 'n vroeë doel van Pabla Armero in die 5de minuut teen die Griekse span. Na 'n elegante kombinasie stuur die Colombiaanse verdediger die bal van buite die Griekse strafgebied in die doel.

Nadat die doel aangeteken is, het die Colombiaanse hul greep effens verswak, en die eerste helfte het met 'n minimale voordeel van die Suid-Amerikaners geëindig.

In die tweede helfte het die Griekse nasionale span in die aanval min gedoen, ondanks die feit dat die Europeërs moes herstel. Colombia het op 'n ry gespeel en nie 'n tweede poging aangewend nie. Die doelwit het egter plaasgevind. Die Argentynse River Plate-speler Teofilo Gutierrez stuur die tweede bal in die Griekse span se net. Dit het op die 58ste minuut van die wedstryd gebeur.

Na nog 'n verdoelde bal het die Grieke effens meer aktief geraak. Afgesien van die dwarslat van Gekas op die 63ste minuut, het die ondersteuners egter niks meer onthou nie.

Die wedstryd het tot sy logiese gevolgtrekking gekom, maar die telling het weer toegeneem. Op die vasgestelde tyd het James Rodriguez 'n vernietigende telling gemaak. Gevolglik het Colombia met 3 - 0 'n oorwinning behaal.

Die Colombiane het die eerste drie punte by die Wêreldbeker-sokkertoernooi behaal en sodoende hul krag getoon. Dit is nodig om in ag te neem dat verskeie leiers van die Suid-Amerikaners nie aan die wedstryd deelgeneem het nie. Dus, Guarin was afwesig in die ondersteuningsone, en een van die beste voorspelers ter wêreld, Falcao, was slegs op die toneel weens 'n besering wat hy voor die kampioenskap opgedoen het.