Wat Derde Geëindig Het Tydens Die FIFA Wêreldbeker

Op die voorlaaste dag van die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië het die wedstryd om die bronsmedaljes van die Wêreldbeker-toernooi plaasgevind. Die nasionale spanne van Brasilië en Nederland het mekaar in die nasionale stadion Brasilia ontmoet.

Wat derde geëindig het tydens die FIFA Wêreldbeker 2014

Die wedstryd vir die kampioenskapsgashere het baie sleg begin. Reeds in die 3de minuut van die vergadering het Van Persie die telling geopen nadat 'n omstrede strafskop toegeken is. By die herhaling was dit duidelik dat Silva se oortreding op Robben nog buite die boks was. Die regter het dit egter nie raakgesien nie. Nederland het met 1 - 0 die voortou geneem.

Op die 16de minuut het Blind die hele Brasilië laat onthou van die nagmerrie in die halfeindstryd. As gevolg van die trae verdediging van die gasheer van die kampioenskap, het Blind Cesar van buite die strafgebied geskiet. Maar selfs in hierdie situasie, ten tye van die flank-pas na die Nederlandse middelveldspeler, vanwaar die afdak in die strafskop was, was 'n onkantposisie sigbaar. Die telling word 2 - 0 in die guns van die Europeërs. Dit het die Brasiliaanse span 'n bietjie skok gegee. Die Europeërs het, ná twee doele, meer gereeld en skerper aangeval.

Eers in die tweede helfte van die eerste helfte kon die Brasiliane hul aanvallende potensiaal demonstreer. Die belangrikste bedreigings vir die Nederlandse doelwit was egter eers na die vaste wedstryde. As gevolg hiervan het Brasilië nooit daarin geslaag om te score nie. Die spanne het met 2-0 voor geloop met Nederland.

In die tweede helfte het die Brasiliane probeer om die situasie met die doel van die teenstander te verhoog, maar daar moet erken word dat daar geen werklike honderd persent kans was om die Nederlandse doel te verower nie. Die Europeërs het die bal aan die Suid-Amerikaners gegee, terwyl hulle self op teenaanvalle probeer speel het.

Onder die gevaarlike aanvalle van Brasilië kan Ramirez se skop vanaf die straflyn opgemerk word, maar die bal vlieg verby die doellyn.

In die 68ste minuut het die skeidsregter weer 'n fout in die guns van die Europeërs gemaak. Oscar is in die Nederlandse strafskop neergeskiet, maar die skeidsregter het die Brasiliaan se simulasie reggestel in plaas daarvan om na 'n punt te wys. Hierdie oomblik het ook die reeds afgebreekte Brasilië negatief beïnvloed.

Uiteindelik het die Brasiliane die derde doel in hul eie doel misgeloop. Reeds in die verkorte tyd het die Hollanders 'n goeie kombinasie op die teenaanval gespeel, wat Wijnaldum met 'n akkurate slag afgehandel het.

Die finale uitslag van die wedstryd is nog 'n nederlaag vir Brasilië. Hierdie keer het Nederland die gasheer van die toernooi verslaan met 'n telling van 3 - 0. Dit het die Europeërs in staat gestel om bronsmedaljewenners van die sokkerwêreldkampioenskap te word. Die gasheer van die Wêreldbeker-sokkertoernooi in 2014 is sonder kampioenskapsmedaljes agtergelaat.