Wêreldbeker-toernooi Vir Yshokkie 2019: Hersiening Van Die Wedstryd Rusland - Noorweë

Op 10 Mei het die Russiese nasionale span sy reis begin by die Wêreldkampioenskap van Yshokkie in 2019. Die eerste mededinger van die Russe in die groepfase was die nasionale span van Noorweë. Die wedstryd het in die hoofstad van Slowakye, Bratislava, plaasgevind.

Wêreldbeker-toernooi vir yshokkie 2019: hersiening van die wedstryd Rusland - Noorweë

Die Russiese nasionale span het, soos verwag, die wedstryd teen die Noorse span aktief begin. Die Russe het meer gereeld aangeval, hulle het die puck meer in 'n vreemde gebied besit. Die enigste komponent waarin die Russiese nasionale span aan die begin van die wedstryd verloor het, was die ingooi. Ons senters het die eerste vier inleidings van die spel verloor.

Die eerste gevaarlike oomblik in die tydperk kan beskou word as die aanval van die doel deur Nikita Kucherov, wat vanaf die helfte van die sone probeer het om die skyf in die doel te smokkel, maar die rubberskyf het die handgreep van die Noorse doelwagter se stok getref. Gou het ons verdediger Dinar Khafizullin gevaarlik op die doel geskiet, maar die skut het nie die gekoesterde lint oorgesteek nie.

In die middel van die tydperk het die Russiese nasionale span die eerste verwydering verdien. Ilya Kovalchuk, die kaptein van die nasionale span, is deur 'n onwettige ontvangs gestuit. Dit het die Russe 11 sekondes geneem om die eerste meerderheid te verwesenlik. Evgeni Malkin gee 'n uitstekende aangee van buite die doel, waarna Evgeny Dadonov, die voorspeler van Florida Panthers, die telling in die wedstryd geopen het. Nog 'n assistent vir die eerste doel by die Wêreldbeker-toernooi in 2019 vir die Russiese nasionale span was Nikita Kucherov.

Onmiddellik na die doel verdien die Russe 'n verwydering. Die Noorweërs kon egter nie die meerderheid bekeer nie, hoewel gevaarlike aanvalle by die Vasilevsky-hek waargeneem is.

Op die 15de minuut van die tydperk kon die Russe die tweede doel aanteken. Die outeur van die doel was Artem Anisimov, wat, nadat hy 'n aangee van Grigorenko gekry het, die projektiel onder 'n ongemaklike hand kon skuif en die boonste hoek van die Noorse doel van 'n sent getref het. Die eerste periode eindig met 'n telling van 2: 0 in die guns van die Russe.

Die Russiese nasionale span het die tweede periode met 'n verwydering begin. Evgeni Malkin het twee strafminute gekry omdat hy 'n teenstander op die stok geslaan het. Die Noorweërs het nie die meerderheid besef nie.

Op die 9de minuut van die tweede periode het die Russiese nasionale span 'n tweede kans gekry om in die meerderheid te speel. Die samestelling van die meerderheidsbrigade het hierdie keer ook nie teleurgestel nie. Nikita Kucherov op die 9de minuut van die tydperk na die oordrag van sy spanmaat van Tampa, tref Mikhail Sergachev die poort van die Noorweërs vanaf die regte sirkel van die ingooi.

'N Minuut later verdien die Russe weer die reg om in die meerderheid te speel. Vir die derde keer was 'n span onder leiding van Malkin, Kucherov en Dadonov die eerste om die teenstanders se hekke aan te val. Die vierde skof kom nie lank nie. Malkin en Dadonov het die kombinasie van die eerste periode herhaal, waarna die doelskieter in Florida sy tweede doel en die vierde doel van die wedstryd aangeteken het.

Tot die einde van die tydperk het die rekening nie verander nie. Voor die laaste rustyd het die Russe met 4: 0 voorgeloop.

Die Russe het die laaste twintig minute aktief begin. Ná net anderhalf minute stuur Las Vegas, Nikita Gusev, na die pass van Nikita Kucherov die vyfde skut in die Noorse doel. Hierdie doel was die laaste vir die Russiese nasionale span in die wedstryd.

Die wyke van Ilya Vorobyov is gesmeer aan die einde van die vergadering. Andrei Vasilevsky kon nie sy eerste skoonveld in die toernooi registreer nie. Die Noorse nasionale span kon op 17 en 18 minute twee doele in ons doel gooi. Die eindtelling is 5: 2 in die guns van die Russiese nasionale span.

Ondanks die twee verdoelde doele, het die Russe die Noorse nasionale span in die klas oortref. Daar is gesien dat die vlak van NHL-spelers aansienlik hoër is as dié van die Skandinawiese hokkiespelers.