FIFA Wêreldbeker: Hoe Die Wedstryd Gespeel Is Uruguay - Engeland

Op 19 Junie, by die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië, het die nasionale spanne van Uruguay en Engeland in die tweede ronde van Groep B mekaar ontmoet. Albei spanne is in die eerste ronde verslaan, en die wedstryd in Sao Paulo sou een van die belangrikste vir albei spanne wees. In die geval van 'n nederlaag, sou die nasionale spanne hul kanse om uit die doodsgroep te kom, verminder.

2014 FIFA Wêreldbeker: hoe die wedstryd gespeel is Uruguay - Engeland

Al die ondersteuners op die toneel van die stadion in Sao Paulo het sprankelende, skouspelagtige en passievolle sokker verwag. Baie kykers het uitgesien na hierdie wedstryd, omdat hulle verstaan dat alles in die wedstryd vir die nasionale spanne beslis kan word.

Die wedstryd was regtig baie interessant en opwindend. Die eerste gevaarlike oomblik is deur die Britte geskep. Nadat hy van die standaard af ingedien het, het Rooney die leë doel met 'n halwe meter met sy kop geslaan. Al die Britse aanhangers gryp hul koppe vas, en Rooney self sou dieselfde gedoen het as hy net nie tydens die staking in die lug gehang het nie. Die Uruguayane het met 'n gevaarlike skop geantwoord, maar die bal het sentimeter van die doellyn af gemis.

Daar moet toegegee word dat Engeland meer balbesit gehad het, maar hulle was die eerste wat toegegee het. Op die 39ste minuut het die Suid-Amerikaanse klomp voorspelers Cavani - Suarez gewerk. Die eerste het 'n wonderlike aangee gegee presies na die kop van Suarez, en die telling in die wedstryd is geopen. Die vreugde van die Uruguayane het geen perke geken nie, want dit was 'n baie belangrike bal.

In die eerste helfte het die gehoor nie meer doele gesien nie. Die ontknoping het gedurende die tweede helfte van die vergadering plaasgevind.

Na die pouse het die Britte die Uruguayane na die hek gedruk. Die aanvalle van die voorouers van sokker was die gevaarlikste, maar heelwat was nie genoeg vir 'n doel nie. Wayne Rooney, in die middel van die helfte, slaan Muslera van amper 9 meter af. Die oomblik was die gevaarlikste. Niemand het die Britse doelskieter in die strafgebied bedek nie. 'N Hoëklas-meester is verplig om sulke oomblikke te verwesenlik.

Rooney het egter steeds geslaag. In die 75ste minuut sluit hy die aangee van die flank af en maak die telling gelyk. Uruguay het nie 'n bietjie uitgehou nie. Daar was 'n gevoel dat die Britte nou hul teenstander gaan druk. Maar sokker is onvoorspelbaar. Op die 85ste minuut neem Muslera die bal ver voor, en Cavani veg met die verdediger van die Britte om die rybal. Dit lei uiteindelik daartoe dat Luis Suarez op 'n afspraak met Hart val. Die sterkste slag en die telling was weer in die guns van Uruguay - 2 - 1. Na so 'n skok het die Britte probeer terugkry, maar kon dit nie doen nie.

Luis Suarez, wat die held van die wedstryd geword het, is vervang. En die skeidsregter met die eindfluitjie het die oorwinning van Uruguay aangeteken. Aanhangers van Suid-Amerikaners met trane in hul oë was verheug oor hierdie geleentheid. Suarez het self amper gehuil van geluk. Maar dit is maar net die begin van die toernooi.

Die oorwinning van die Uruguayane het die kanse om uit die groep te kwalifiseer aansienlik verhoog, en die Britte kan net op 'n wonderwerk hoop. Baie sal afhang van die volgende wedstryd Italië - Costa Rica. In elk geval is die situasie in die doodsgroep baie verwarrend.