FIFA Wêreldbeker: Hoe Die Wedstryd Italië - Uruguay Gespeel Is

Op 24 Junie, in die Brasiliaanse stad Natal, het die belangrikste wedstryd in Groep D. plaasgevind. Die nasionale spanne van Italië en Uruguay het geveg om die uitspeelfase te haal. Die Italianers was tevrede met 'n gelykopuitslag, terwyl die Suid-Amerikaners slegs 'n oorwinning nodig gehad het.

2014 FIFA Wêreldbeker: hoe die wedstryd Italië - Uruguay gespeel is

Miskien sal die wedstryd Italië - Uruguay 'n skandaal uitlok tydens die Wêreldbeker-toernooi, toegewy aan skeidsregters. Die ondersteuners het nie die helder sprankelende sokker gesien nie. Die spel was baie intens en onvoorspelbaar. Die spanleiers het nie hul beste eienskappe getoon nie, maar die hoofkarakter van die vergadering was 'n persoon wat niks met Italië of Uruguay te doen het nie. Die hoofskeidsregter van Mexiko, Rodriguez Marco, het sy gewigtige woord op die 59ste minuut van die wedstryd gesê en die hoofrolspeler van die wedstryd geword …

Die begin van die eerste helfte is gehou met die voordeel van die Europese span. Die Italianers het die bal meer beheer en probeer om die doel van die teenstander met dreigende aangeë in die strafskop te bedreig. Daar was egter geen gevaarlike oomblikke nie. Balotelli het 'n verskriklike spel gewys - die enigste ding wat die swart doelskieter op die veld kon doen, was om 'n geel kaart te kry. In die tweede helfte van die helfte het die Uruguayane egter bygevoeg, maar hulle kon ook nie 'n superdoel-oomblik skep nie. Van die eerste helfte af kan 'n mens slegs een gevaarlike aanval deur die Uruguayane onthou, waartydens die Italiaanse doelwagter die wedstryd twee keer betree het, terwyl die Italianers net Pirlo se vryskop onthou.

Die tweede helfte van die vergadering het met 'n gelyke wedstryd begin, en toe gebeur die hoofgebeurtenis van die wedstryd, wat die uitslag van die vergadering effektief beïnvloed het. Die hoofskeidsregter Rodriguez Marco kom met die uiters omstrede rooikaart Claudio Marchisio na vore in die 59ste minuut. Daar sal meer vrae oor hierdie episode wees. Baie mense het die indruk gekry dat die regter die kaarte eenvoudig verwar het.

Daarna het die Uruguayane, met 'n getalvoordeel, met groot magte begin aanval. Hulle druk op die hekke van die Italianers, maar laasgenoemde hou uit. Ons moet erken dat daar net een gevaarlike oomblik aan die hekke van die Italiaanse nasionale span was. Die Uruguayaanse speler het gevaarlik op die doel van die Europese span van buite die strafskop geskiet, maar die doel mis.

In die 79ste minuut het die hoofskeidsregter van die vergadering weer openlik vir Uruguay gespeel. Luis Suarez in die strafgebied van die Italianers byt op Celini se skouer, maar die skeidsregter het geen kaart gewys nie. Ongeag die nasionale voorkeure, weet iemand wat sokker verstaan - dit is 'n skoon rooi kaart. Die skeidsregter is weer in die guns van Uruguay misgis.

Slegs 'n paar minute na die hoek, skiet Diego Godin met sy kop, miskien, die hoofdoel van sy lewe. Uruguay kom voor in die 81ste minuut van die vergadering, en die hele sokker Italië dompel in rou.

Nadat die doel aangeteken is, het die Italianers in 'n kleiner hoeveelheid probeer aanval, maar hulle kon niks doen nie. Uruguay wen met 1-0 en dring van die tweede plek in Groep D af na die uitspeelwedstryd. Die Italianers vorm ook die geselskap van Spanje, Engeland en verskeie ander spanne wat die kampioenskap verlaat.