FIFA Wêreldbeker: Hoe Was Die Wedstryd Suid-Korea - Algerië?

Op 22 Junie, in die Kwartet N, as deel van die tweede ronde van die sokkerwêreldkampioenskap in Brasilië, het die mededingers van die Russiese nasionale span in die groep vergader. Die nasionale spanne van Suid-Korea en Algerië het die veld van die stadion in Porto Alegre betree.

Wêreldbeker 2014 oor sokker: hoe was die wedstryd Suid-Korea - Algerië?

Min van die sokkerkenners kon hulle so 'n ontwikkeling in die wedstryd voorstel. Hierdie spel het baie positiewe emosies by 'n neutrale aanhanger gebring, sowel as 'n liefhebber van Russiese sokker.

In die eerste helfte het kykers die wonderlike Algerynse span en die walglike span van Suid-Korea gesien. Daar was die gevoel dat die Afrika-span verskeie kere beter was as hul mededingers wat die organisasievlak van die spel betref. Op die 26ste minuut van die vergadering, na 'n geverifieerde pas van die diepte van die veld af, het die Algeryn Islam Slimani deurgebreek na die doel van die Koreane en die telling in die wedstryd geopen. Vir Algerië was hierdie byeenkoms al die tweede in die toernooi, wat op sigself 'n vakansie vir Afrikane is. In die eerste wedstryd met België was dit die Algerynse span wat die telling geopen het.

'N Paar minute later, na 'n hoekskop, het die Afrikane hul voorsprong verdubbel. Op die 28ste minuut het Rafik Halish geslaag. Die Afrika-span het met 2 - 0 voorgeloop.

Daar moet op gelet word dat die Koreane in die eerste helfte baie foute begaan het. Die Asiërs het die bal glad nie gehou nie, daar was onakkurate aangeë in hul helfte van die veld. Dit het al in die eerste 45 minute gelei en tot die derde doel verdoel. Abdelmumen Jabu op 38 minute ontstel die Asiërs weer. Teen die einde van die helfte is die Koreane verslaan. Hulle is depressief en oorweldig. Toeskouers sien 'n heel ander Korea, waaraan hulle gewoond is, en die Algerynse span het gewys dat hy buitengewoon sterk is.

Die eerste helfte eindig met 'n telling van 3 - 0 in die guns van die Afrikane.

Die Koreane het die tweede helfte van die vergadering met 'n heel ander span betree. Daar was 'n gevoel dat die spanne van rol verander het - nou kon die Afrika-spelers nie sinvol die middelpunt van die veld oorsteek nie, en die Koreane druk op die doel van die teenstander. Die resultaat was 'n doel van die Koreane in die 50ste minuut. Song Heung Min het hom onderskei.

Hierdie sukses het die Asiërs geïnspireer. Hulle het nog 'n paar kanse om te score, maar kon 'n teenaanval misloop, waarin die Algeriërs hulself weer onderskei het. Na 62 minute stuur Yasin Brahimi die bal na die Suid-Koreaanse nasionale span se hekke en herstel die gaping tot drie doele. 4 - 1 - sulke getalle sal op die puntelys van die stadion verlig. Maar dit was nie al die doele in die wedstryd nie.

Die Koreane het weer geslaag. Op 72 minute verklein Gu Ja Chol weer die gaping tussen die mededingers. 4 - 2 voor Algerië. In die oorblywende tyd het die Koreane probeer om meer aan te teken, gevaarlike oomblikke by die hekke van die Afrikane geskep, maar die wedstryd eindig met 'n voorsprong van Algerië met twee doele.

Die finale uitslag van die vergadering is 4 - 2 ten gunste van Algerië. Terselfdertyd moet genoem word dat alle spanne uit groep H hul kanse op die voortsetting van die stryd in die uitspeelfase van die toernooi behou.