Wêreldbeker Oor Sokker: Die Uitslae Van Die Agtste Speeldag

Die mees verwagte byeenkoms van die agtste speeldag tydens die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië was die wedstryd tussen die nasionale spanne van Uruguay en Engeland. Benewens hierdie uitstaande spanne, het die nasionale spanne van Colombia, Ivoorkus, Japan en Griekeland op 19 Junie die stadionvelde in Brasilië betree.

Wêreldbeker 2014 oor sokker: die uitslae van die agtste speeldag

Die eerste wedstryd van die dag het in die hoofstad van Brasilië plaasgevind. Die leiers van Groep C, die nasionale spanne van Colombia en Ivoorkus, het aan die wedstryd deelgeneem. Die eerste helfte was doelloos. Daar was spanning in die arena wat vernoem is na die groot aanvaller Garrinchi. Die indruk was dat die spelers gewigte op hul voete gehad het - die ontwikkeling van gebeure was ongejaagd. Die tweede helfte het die kyker verheug oor doele. Eerstens het die Colombiaanse twee keer geslaag, waarna die Suid-Amerikaanse toeskouers bedaar het en 'n eenvoudige einde van die byeenkoms verwag het. Gervinho het egter daarin geslaag om een doel terug te wen. In die oorblywende 15 minute het die Afrika-spelers probeer om meer aan te teken, maar dit het nie gebeur nie. Die Colombiaanse nasionale span het nog drie punte behaal en het die kwartet C van die wêreldkampioenskap eiehandig aangevoer.

Die ontmoeting tussen Uruguay en Engeland was die middelpunt van die wedstryde op 19 Junie. Albei spanne het hul aanvangswedstryde in die toernooi verloor, en die tweede ronde-wedstryd in Groep D was dus van groot belang. Die held van die vergadering was Luis Suarez, wat twee doele aangeteken het teen die voorouers van sokker. Die anti-held is Wayne Rooney, wat, hoewel hy een doel aangeteken het, nog twee groot kanse misgeloop het om die Suid-Amerikaanse doel te verower. Aan die begin het die Uruguayane die voortou geneem, maar Engeland het toe gesukkel om terug te wen. In die laaste tien minute het Suarez egter 'n dubbelspel behaal en die finale oorwinning na Uruguay gebring met 'n telling van 2 - 1. Nou het die Suid-Amerikaners die nasionale spanne van Italië en Costa Rica ingehaal, maar laasgenoemde het 'n wedstryd met mekaar in reserwe. Die situasie in Groep D is nog meer verwarrend.

Die laaste wedstryd van die dag was die wedstryd in Natal tussen Japan en Griekeland. Hierdie wedstryd het die verveligste een op die agtste speeldag geword. Die eindtelling 0 - 0 weerspieël die hoofinhoud van die vergadering. Daar was nie baie gevaarlike oomblikke nie, maar die Japannese was steeds nader aan die oorwinning. Hierdie spanne verteenwoordig Groep C tydens die Wêreldbeker-toernooi. Nou, na twee rondes, word die Kolombiane met ses punte onder leiding van die tabel in hierdie viertal, die Ivoriërs het drie punte, en die Japannese en die Grieke het elk een punt. Die spanne sal nog een wedstryd in die groep moet speel.