Wêreldbeker Oor Sokker: Die Uitslae Van Die Elfde Speeldag

Die elfde wedstryddag van die Wêreldbeker-sokkertoernooi het sokkerondersteuners baie emosies opgelewer. Op 22 Junie het nog drie kampioenskapwedstryde in die Brasiliaanse stede Rio de Janeiro, Porto Alegre en Manaus plaasgevind. Aanhangers kon die wedstryde van Rusland, België, Algerië, Suid-Korea, Portugal en die VSA kyk.

2014 FIFA Wêreldbeker: die uitslae van die elfde speeldag

Die belangrikste mas van die dag vir die Russiese ondersteuners was die ontmoeting tussen die nasionale spanne van Rusland en België. In Rio de Janeiro het Russiese sokkerspelers die Belgiese span probeer teëstaan. Die eindtelling spreek vanself. Die Russe het verloor. Lost blyk min te wees - 0 - 1, maar die uitvoering van die aanklagte van Capello laat veel te wense oor, om dit sagkens te stel die beste. Die Russiese nasionale span is 'n span wat nie net kan meeding met die voorste nasionale spanne van Europa en die wêreld nie, maar ook diegene wat nie die titel as die belangrikste gunstelinge van die kampioenskap bekroon word nie. Die Belge het 'n goeie, soliede opstelling vir die toernooi, wat die probleme om uit die groep te kom, maklik kan oplos. Die Russiese nasionale span kon nie hierdeur belemmer word nie. Ondanks die geringe telling, het België baie vaardiger gelyk en verdien hy 'n arbeidsoorwinning. Die doel is wel heel aan die einde van die vergadering. Die Russe het nie genoeg gehad om die aanslag van die Belge nogal te weerstaan nie. Op die 88ste minuut het Divok Origi Russiese sokkerondersteuners steeds ontstel. Die Belgiese nasionale span het homself 'n uitweg uit die groep gewaarborg, maar die Russe het ook teoretiese kanse om aan te hou veg in die toernooi. Capello se span moet Algerië klop en hoop dat die Koreane nie die Belge op 'n groot manier sal klop nie.

In die tweede wedstryd van die wedstryddag het die teenstanders van die Russe in Groep H, die nasionale spanne van Suid-Korea en Algerië, mekaar ontmoet. 6 doele is in die wedstryd aangeteken. Boonop het die eerste drie in die eerste helfte in die poort van die Koreane gevlieg. In die tweede helfte van die byeenkoms het die Suid-Koreaanse spelers 'n doel terug gewen, maar vinnig die vierde doel afgestaan. Die Asiërs het egter die krag gevind om meer aan te teken, maar dit was selfs nie genoeg vir 'n gelykopuitslag nie. Die eindtelling van die vergadering is 4 - 2 in die guns van Algerië. Die hele stryd in groep H lê nog voor.

In die laaste byeenkoms van die wedstryddag kon toeskouers die konfrontasie tussen die Verenigde State en Portugal aanskou. Die spel was baie opwindend. Na die eerste helfte was die Portugese met 1 - 0. In die tweede segment van die byeenkoms het die Amerikaners twee keer geslaag. Die wedstryd was op pad na sy logiese gevolgtrekking - die oorwinning van die Amerikaanse span. In die 95ste minuut kon die Europeërs egter terugkom. Die eindtelling van die wedstryd is 2 - 2. Dit is die tweede effektiewe gevegstrekking van die toernooi. Die Portugese span het nog die kans om die uitspeelwedstryd te haal. Ronaldo se span moet Ghana klop en hoop dat die Amerikaners die Duitsers in die laaste ronde sal verslaan. Terselfdertyd moet die Portugese soveel moontlik score.