Wêreldbeker Oor Sokker: Die Uitslae Van Die Derde Wedstryddag

Op 14 Junie het vier gereelde wedstryde van die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië plaasgevind. Die nasionale spanne van Colombia, Griekeland, Uruguay, Costa Rica, Engeland, Italië, Ivoorkus en Japan het die stryd aangesê. Die wedstryddag het baie mooi oomblikke en doele aangebied, waardeur die wêreldkampioenskap al hoe kleurryker lyk.

Wêreldbeker 2014 oor sokker: uitslae van die derde wedstryddag

Die eerste byeenkoms van die derde wedstryddag tydens die Wêreldbeker-toernooi was die wedywering tussen Colombia en Griekeland. Die wedstryd het in die Mineirao-stadion in Belo Horizonte plaasgevind in die teenwoordigheid van 57 000 toeskouers. Die Colombiane het getoon dat hierdie span gereed is vir sportprestasies, selfs sonder hul leiers. Vertroue oorwinning oor Griekeland met 'n telling van 3 - 0 is 'n uitstekende bevestiging hiervan.

Die Brasiliaanse stad Fortaleza het die tweede wedstryd van die dag aangebied. Die heersende kampioen van Suid-Amerika, die Uruguayane het Costa Rica geveg. Die wedstryd het plaasgevind in die Castelan-arena, wat ongeveer 64 000 toeskouers het. Die resultaat van die spel kan veilig die eerste ware sensasie genoem word. Die Suid-Amerikaners het met 1 - 0 voorgeloop en verloor uiteindelik 1 - 3.

Die derde wedstryd van die wedstryddag is met die grootste ongeduld verwag. Dit is nie toevallig nie, want Engeland en Italië het onder mekaar gespeel. Die Amazonia-stadion in Manus is die eer om hierdie wedstryd aan te bied. Die gehoor het die intense stryd van die titans van wêreldsokker gesien. Die eindtelling is 2 - 1 in die guns van die Italianers.

Die laaste byeenkoms van die derde speeldag Ivoorkus - Japan het in Recife in die Arena Pernambuco plaasgevind, en drie doele is ook in hierdie wedstryd aangeteken. Nadat die spanne na die rustyd vertrek het, was die telling op die telbord 1 - 0 in die guns van die Asiërs. In die tweede helfte het die Afrikane egter die gety van die vergadering in hul guns gedraai. Die eindfluitjie van die skeidsregter het die oorwinning van die Ivorians met 2 - 1 aangeteken.