Wêreldbeker Oor Sokker: Die Uitslae Van Die Negende Wedstryddag

Op 20 Junie het die volgende drie wedstryde van die sokkerwêreldkampioenskap op die sokkervelde van Brasilië plaasgevind. Spanne van groep D en E. Al die wedstryde was belangrik vir die nasionale spanne in die toernooi. In een van die speletjies het 'n sensasie voorgekom, wat nou blykbaar 'n patroon is.

Wêreldbeker 2014 oor sokker: die uitslae van die negende wedstryddag

Die eerste wedstryd op die negende dag van die Wêreldbeker-toernooi was 'n wedstryd wat in ondraaglike hitte in die stad Recife plaasgevind het. Die nasionale spanne van Italië en Costa Rica het die groen grasperkveld betree. Dit was die slegste wedstryd van die Italianers die afgelope paar jaar. Die span wat Engeland in die eerste ronde verslaan het, het nie net beskeie gelyk nie, maar ook hulpeloos. Die Costa Ricans het groter en gevaarliker aangeval. Alhoewel Supermario twee van sy eie oomblikke gehad het, het die Italianers se voorspeler dit nie besef nie. Aan die einde van die helfte het Costa Rica die voortou geneem. Hierdie doel was die enigste in die wedstryd. In die tweede helfte van die vergadering was die Italianers nog steeds dieselfde hulpeloos, en die Costa Ricaanse spelers het hul regte om die doodsgroep te verlaat geformaliseer, wat 'n sensasie gemaak het.

In die tweede wedstryd van die dag het die gehoor die meeste doele behaal. Die Franse nasionale span het dus vyf doele na die Switserse doel gestuur. Laasgenoemde het ook nie met nul in die kolom van die doele vertrek nie. In die stad El Salvador, in die stadion, het toeskouers in die laaste minute twee doele van die Switsers gesien. Die eindtelling van 5 - 2 in die guns van Frankryk wys dat die Franse sonder probleme ses punte in die eerste twee wedstryde behaal. In die laaste ronde van die groepfase is die wêreldkampioene van 1998 oor om saam met die nasionale span van Ecuador te speel, terwyl Switserland met Honduras sal moet veg.

In die laaste byeenkoms van die wedstryddag in Kwartet E was die Ecuadorianers sterker as die nasionale span van Honduras. Die eindtelling van die wedstryd is 2 - 1 in die guns van die Suid-Amerikaners. Ecuador se nasionale span het 'n sterk wil gewen, die span was minderwaardig as Honduras met 0 - 1. Die toeskouers het die volgende doele van Enner Valencia gesien. Die Ecuadoriaanse voorspeler in doele wat aangeteken is, is steeds in die voorste groep puntemakers in die kampioenskap. Enner Valencia het 'n dubbele punt in die wedstryd wat aangeteken is, aangeteken.