Wêreldbeker Oor Sokker: Uitslae Van Die Vierde Wedstryddag

Op 15 Junie, tydens die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië, het drie gereelde wedstryde van die groepfase plaasgevind. Spanne van groepe E en F. het die stryd aangesê. In drie wedstryde is nege doele aangeteken, wat die idee van 'n blink begin vir die Wêreldbeker-toernooi bevestig.

argentina_
argentina_

Die eerste wat op die vierde wedstryddag die sokkerveld betree het, was die nasionale spanne van Switserland en Ecuador. Die wedstryd het in die hoofstad van Brasilië plaasgevind in 'n stadion wat vernoem is na die groot Suid-Amerikaanse doelskieter Garrinchi. Die spel blyk interessant te wees, en die ontknoping het in die laaste sekondes plaasgevind. Die Europeërs het 'n oorwinning van 2-1 in die laaste aanval van die wedstryd behaal. Daar moet op gelet word dat dit nog 'n sterk wil-oorwinning is, aangesien die Suid-Amerikaners die telling in die wedstryd geopen het.

Die Franse het Honduras in die tweede wedstryd van die wedstrydprogram aangedurf. Die vergadering het geëindig soos baie verwag het. Frankryk wen 3 - 0 met volle voordeel in die wedstryd. In die wedstryd was daar 'n rooi kaart vir die Hondurese speler, en Benzema het amper die outeur van die eerste hattrick geword. Die ekstras het een van sy doele vir die Hondurese doelwagter aangeteken. Benzema het twee doele behaal.

Die beroemde Maracanã-stadion het die laaste wedstryd van die dag aangebied. Die Argentynse nasionale span het die stryd aangesê. Die teenstanders van die tweemalige wêreldkampioene was debutante van Bosnië en Herzegovina. Argentyne het die mededinger skaars oortref met 'n minimum telling van 2 -1. Die einde van die wedstryd was senuweeagtig, die Bosniërs het die kans gekry om terug te wen, maar hulle het nie genoeg gehad tot die tweede doel nie. Argentinië was met 2-0 voor, maar het die grootste deel van die tweede helfte verloor en het op 85 minute afgestaan.