België - Algerië: Hoe Die Teenstanders Van Rusland By Die Wêreldbeker-toernooi Begin Het

Op 17 Junie, by die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië, begin wedstryde van Groep H, waarin die Russiese nasionale span sal speel. Die eerste wat die stadion in Belo Horizonte betree het, was die nasionale spanne van België en Algerië.

België - Algir_

In die Mineirao-stadion het ongeveer 65 000 toeskouers na 'n baie interessante en opwindende wedstryd gekyk. Die Belgiese nasionale span was voor die aanvang van die toernooi 'n 'donker perd' - 'n span waarvan jy baie kan verwag. Dit is geen toeval nie, want die Belge het 'n merkwaardige generasie spelers wat in topklubs in Italië, Engeland en ander Europese kampioenskappe speel.

Die eerste helfte is oorheers deur die Europeërs, maar laasgenoemde kon nie gevaarlike kanse by die hekke van Algerië skep nie. Die Afrikane kon nie net hul doel verdedig nie, maar ook die bal aanteken. Feguli het op 25 minute 'n strafskop oorgeklits. Algerië het die leiding geneem en talle Afrikane in die stadion en voor TV-skerms het begin juig. Die eerste helfte het net so geëindig - met 'n minimale voordeel vir Algerië.

In die tweede helfte van die vergadering het die Belgiese nasionale span aansienlik verbeter en hul superioriteit in die klas getoon. Mark Wilmots het al drie die plaasvervangers gemaak, wat bestem was om 'n deurslaggewende rol te speel. Die tweede helfte van die helfte was in hoë gehalte en skerp aanvalle van die Europeërs, en in die 70ste minuut het die speler van Manchester United en die Belgiese span Fellaini die bal in die doel gestuur na 'n briljante opslag in die strafgebied. Die ronde een tref die dwarslat en steek die lyn oor. Die doel blyk baie mooi te wees.

Nadat die doel aangeteken is, het die Belge hul pas nog meer verhoog. Slegs tien minute later, in 'n voorbeeldige teenaanval in verskeie aangeë, het die Belge die bal aan die Napoli-speler Dries Mertens besorg, wat onweerstaanbaar op die doel geskiet het. Die plaasvervanger-speler score weer. 2 - 1 is gelei deur die Europeërs.

Aan die einde van die wedstryd sou België meer kon aanteken, maar die telling op die telbord het nie verander nie. Die Europeërs kon die gety van die wedstryd in hul guns omkeer, wat die neiging van die Wêreldbeker-toernooi bevestig dat een doel aangeteken nog steeds niks oplos nie. Nog 'n sterk wil oorwinning in die kampioenskap, en België behaal die eerste drie punte in Groep H, en die Algerynse nasionale span het getoon dat hy 'n baie kompromislose mededinger is, met wie dit moeilik is vir erkende meesters om te speel.