FIFA Wêreldbeker: Hoe Frankryk Met Honduras Omgaan

Die tweede wedstryd in Groep E op die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië het op 15 Junie in die stad Porto Alegre plaasgevind. Die nasionale spanne van Frankryk en Honduras het in die Beira Rio-stadion meegeding. Sokkerkenners het verklaar dat die Europeërs in hierdie wedstryd 'n beduidende verskil in die klas moes getoon het. En so het dit op die groen grasperk van die stadion gebeur.

francia_gonduras

Min het geglo dat die Hondurese nasionale span gelyke sokker aan die Franse kon bied. Ná die onlangse gebeure in die wedstryd tussen Uruguay en Costa Rica, kon neutrale aanhangers egter steeds op 'n wonderwerk hoop. Maar dit het nie gebeur nie.

Die hele eerste helfte op die veld was een span - Frankryk. Honduras het dit net gedoen. wat die verdediging behou het. Ek moet sê, dit het tot 'n geruime tyd gewerk. In die eerste 25 minute het die Franse twee keer die dwarsbalk getref, skerp aangeval, maar kon nie score nie. Eers aan die einde van die eerste helfte van die vergadering, met die totale voordeel van die Franse, het die doelwit plaasgevind. Dit is deur Karim Benzema in die 45ste minuut van die strafskop af aangeteken. Vir 'n oortreding in die strafgebied op die Pogba-veld is 'n Hondurese speler van die veld gestuur. Nadat die doel aangeteken is, het dit duidelik geword dat daar geen wonderwerk sou wees nie.

Die tweede helfte het in nog skerper aanvalle van Frankryk voortgegaan, en laasgenoemde se mededingers het nie eers daaraan gedink om aan te val nie. U kan net een hou op die doel van die Franse doelwagter se doel onthou.

Op 48 minute sluit Karim Benzema die perfekte pas met een aanraking mooi. Die bal tref die verre paal, bons dan in die doelwagter se hand en kruis dan eers die gekoesterde lint. Statistieke het die tweede bal van Benzema geneem en 'n eie doel aangeteken. Die belangrikste gebeurtenis was egter die toename in die wetsontwerp. 2 - 0 Frankryk is voor.

Die hoofster wat Frankryk aangeval het, het steeds die doel van die teenstander bedreig. Die resultaat was Benzema se derde doel op 72 minute. Dit was al 'n roetine. Die telling word 3 - 0 en Frankryk is jubelend. Aan die einde van die wedstryd was daar nog oomblikke vir die wêreldkampioene in 1998, maar die gehoor het nie meer doele gesien nie.

Die finale verpletterende telling was 'n bewys van 'n redelike maklike oorwinning vir die Franse. Hulle klas het geraak, en dit kon nie probleme met die "vergelding" oor Honduras veroorsaak nie.