Kwarteindronde Van Die FIFA Wêreldbeker 2014: Frankryk - Duitsland

In die eerste kwarteindstryd van die FIFA Wêreldbeker in Brasilië het die nasionale spanne van Frankryk en Duitsland mekaar ontmoet. Die wedstryd het in die beroemde stadion in Rio de Janeiro plaasgevind.

Kwarteindronde van die FIFA Wêreldbeker 2014: Frankryk - Duitsland

Die wedstryd tussen Frankryk en Duitsland het veral opgeval in die uitspeelwedstryde van die huidige kampioenskap. Ongelukkig het baie neutrale toeskouers meer van die wedstryd verwag, wat uiteindelik nie aan die verwagting voldoen het nie.

Die wedstryd het baie stadig begin. Dit het gelyk asof die spelers net die eerste minute so stadig oor die veld sou beweeg, en dan sou die helder en emosionele sokker begin. Dit het egter nie gebeur nie.

In die eerste tien minute van die vergadering was die aanvalle van die Franse meer op die doel van die opponent gerig, maar die eerste bal het in die doel van Deschamps se wyke beland. Op die 12de minuut van die standaard af het die Duitsers die telling geopen. Na Kroos se voer van die linkerflank, kop Hummels die bal in die doel. Duitsland het met 1 - 0 voorgeloop. Hierdie oomblik was veronderstel om die spel te open, maar die spanne het voortgegaan om te akademies en oninteressant op te tree.

Onder die gevaarlike oomblikke van die eerste helfte van die byeenkoms kan 'n mens die aanval van die Franse uitsonder, toe Valbuena die telling kon vergelyk met 'n skoot van buite die strafgebied van die Duitsers, maar die doelwagter Neuer het sy span gered. Dit het op die 34ste minuut gebeur.

Meer in die eerste helfte het die gehoor nie gevaarlike aanvalle gesien nie. Teen die rustyd het Duitsland 'n voorsprong van 1 - 0 gehad.

Die tweede helfte van die vergadering het op dieselfde oninteressante wyse verloop. Die toeskouers het nie die helder aanvallende sokker gesien nie, die spanne se aanvalle het nie spoed en kreatiwiteit gehad nie. Daar was die gevoel dat sommige eenvoudig nie (die Duitsers) wou speel nie, terwyl ander nie die Franse kon speel nie. Terselfdertyd het Deschamps se span probeer om die begin van die helfte in groter besit te hou, maar dit het nie tot die gewenste resultate gelei nie. Die Duitsers pas egter duidelik in die vaal spel in, want die telling pas hulle.

Onder die gevaarlike oomblikke van die tweede helfte van die vergadering, kan ons die kans op Shyurrle op die 82ste minuut uitsonder. Die Duitse doelskieter kon alle vrae oor die wenner van die wedstryd verwyder, maar vanuit die strafskop het die Duitser in die middel van die doel geskiet, wat die redding van die Franse doelwagter bepaal het.

Die Franse span het net een kans gehad om terug te wen. In die jongste aanval het Benzema van naby af op die doel geskiet. Ondanks die feit dat die invalshoek baie skerp was, moes Neuer inspring en sy span help.

'N Minuut later het die skeidsregter se fluitjie geblaas, wat die finale oorwinning van die Duitsers met 'n telling van 1 - 0. Dit is nou Duitsland verwag dat sy mededinger van die paar Brasilië - Colombia, en talle sokkerliefhebbers hoop dat hulle nie meer sulke emosielose sal sien nie en oninteressante wedstryde by die Brasiliaanse wêreldkampioenskap.