Europa League 2015-2016: Hersiening Van Die Wedstryd Fenerbahce - Lokomotiv

Die UEFA Europa League 1/16 wedstryde het op 16 Februarie afgeskop. Vir die Russiese sokkerliefhebbers was die eerste uitspeelkonfrontasie van besondere belang. Hoofstad "Lokomotiv" is na Istanbul om "Fenerbahce" te konfronteer.

Europa League 2015-2016: hersiening van die wedstryd Fenerbahce - Lokomotiv

Anders as wat sommige sokkerkenners verwag het, het die wedstryd tussen Fenerbahce en Lokomotiv in 'n rustige tempo begin. Die Turkse sokkerspelers het nie druk op die veld toegepas nie, soos gewoonlik die gasheer is. Die eerste vyftien minute van die vergadering is onthou vir slegs een kans om te score. Die aanval, 'Fenerbahce', Robin Van Persie, met 'n skarnierende flankvoer, kon nie die bal in die doel gooi nie. Vervolgens het die Turke aangehou om flankvoere te gebruik, waarvan een steeds met 'n doel bekroon is.

Op die 18de minuut van die wedstryd reageer Fenerbahce se middelveldspeler Souza op die afdak in die doelwagter. Die speler van die Istanbul-klub het die bal met sy kop na die doel van 'Loko' gestuur. Guilherme het nie die kans gehad om die slag te parkeer nie, maar die Lokomotiv-doelwagter het nie op die oomblik van die opslag self by die uitgang gespeel nie, wat die opening van die telling in die wedstryd vooraf bepaal het.

Nadat die doel aangeteken is, het die wedstryd bedaar. Lokomotiv-sokkerspelers kon voor die rustyd nie aansienlik bydra tot die aanval nie, wat daarop dui dat die klub swak bereid was om die seisoen te hervat. Turkse sokkerspelers het ook nie aan die hekke van Muscovites punte geskep nie, hoewel hulle 'n duidelike territoriale voordeel gehad het.

In die tweede helfte was daar geen kwalitatiewe verbetering in Lokomotiv se spel nie, en die spelers van Fenerbahce het voortgegaan om te beklemtoon dat hulle die doel van die teenstander met perdevoer in die strafgebied bedreig. Territoriaal het die Turkse spelers die mededinger oortref. In alle reëls het "Fenerbahce" sterker gelyk as die Russiese spelers.

Die tweede doel teen Guilherme, wat deur dieselfde Souza aangeteken is, was 'n logiese uitslag van die tweede helfte. Die Brasiliaan het 'n verdubbeling gemaak met nog 'n hou van die doelwagter se grense na 'n skarnierende aangee. Die telbord verlig teleurstellend 2: 0 nie ten gunste van die gasheer nie. Souza het die tweede doel in die 72ste minuut aangeteken.

Na 'n gemiste bal het Loko skaars en dof gelyk in die aanval. Die tuisspan kon gedruk het. Dit was veral al in vergoedde tyd kommerwekkend. Die doelwagter Guilherme en die dwarslat het egter vir die gaste gespeel.

Die eindtelling van die wedstryd 2: 0 ten gunste van "Fenerbahce" weerspieël die werklike voordeel van die gasheer. Nou sal die aanklagte van Igor Cherevchenko oor 'n week 'n terugkeerwedstryd in Moskou hê.