Hoe Was Die Wedstryd Tussen Anji En CSKA Vir Die Europa League

In die finale wedstryde van die Europa League in die uitspeelstadium het CSKA die beste kanse onder Russiese spanne gehad. Die eerste wedstryd met die Sweedse klub AIK het immers nie net met 'n oorwinning van 1: 0 vir die weermagspan geëindig nie, maar ook op 'n buitelandse veld in Stockholm.

Hoe was die wedstryd tussen Anji en CSKA vir die Europa League

In ag genome die uitslag van die wegbyeenkoms, sowel as die redelik volwasse sokker van hoogstaande gehalte wat die weermagspan die afgelope tyd getoon het, is CSKA voor die terugkeerwedstryd as die grootste gunsteling beskou. En as ons die faktor "huismure" en die harde steun van hul aanhangers hierby voeg, was die Russe se sukses in die som van twee vergaderings amper 100%.

Helaas, hierdie vertroue het blykbaar 'n wrede grap met die weermagspan gespeel. Andersins is dit moeilik om te verduidelik hoe daar al heel aan die begin van die wedstryd in die 6de minuut 'n growwe fout in die verdediging gemaak is, wat die speler van die Sweedse span Ampos Karikari vryelik die hekke van die Russe geskiet het. 1: 0 - die Swede het die voortou geneem. So 'n onverwagse, ontmoedigende begin het die AIK-spelers geïnspireer: die taak wat nou amper onmoontlik gelyk het om te doen, het skielik redelik geword. CSKA-spelers, inteendeel, hierdie doel het letterlik sielkundig gebreek. Hulle het per slot van rekening 'n oorweldigende gebieds- en spelvoordeel gehad, baie gevaarlike oomblikke geskep, byna dertig skote op die doel van die Swede toegedien, waarvan tien op die mikpunt was! Maar die bal, asof dit betower is, het hardkoppig nie in die net gevlieg nie.

En reeds in stilstand het die Swede 'n hoek gelos, en die tweede skoot op ons doel, wat die hele wedstryd op die mikpunt gekom het, het gelei tot die tweede doel! Met 'n telling van 2-0 in hul guns, het die juigende Swede teruggegaan na Stockholm, terwyl CSKA helaas uit die Europa League-kompetisie geval het. Beide die spelers van ons span en sy ondersteuners was eenvoudig geskok.

Ons ander span, Anji van Makhachkala, het inteendeel die ondersteuners gelukkig gemaak. In die terugkeerwedstryd het sy in die Nederlandse stad Alkmaar met die plaaslike klub A3 vergader. Die eerste wedstryd, wat in Rusland plaasgevind het, eindig met die oorwinning van inwoners van Makhachkala met 'n telling van 1: 0. Guus Hiddink se aanklagte kan dit bekostig om weg te speel om die telling te behou, en verdedig en af en toe skerp teenaanvalle doen. Ons spelers het egter twee onbeantwoorde doele in die eerste helfte aangeteken, en ná rustyd het hulle nog drie aangeteken, wat die telling op 'n verwoestende punt gebring het. 5: 0 is meer as 'n oortuigende oorwinning, en selfs op 'n buitelandse veld!

Sodoende het 'Anji' saam met 'n ander Russiese span (Kazan 'Rubin') die uitspeelfase oorkom, en nou sal sy spelers na 'n oorwinning in die groepfase streef. CSKA en Dynamo het dit helaas nie bereik nie.