FIFA Wêreldbeker-kwarteindronde: Brasilië - Colombia

Op 4 Julie, Brasiliaanse tyd, het die tuisspan die veld in Fortaleza aangedurf om te veg vir die reg om in die halfeindronde van die Wêreldbeker-toernooi te speel. Die mededingers van die Brasiliane was die nasionale span van Colombia.

2014 FIFA Wêreldbeker-kwarteindronde: Brasilië - Colombia

Die spel het met baie hoë snelhede begin. Die geveg op elke deel van die veld was die gevolg van talle oortredings van die reëls, maar dit het nie die algehele tempo van die spel beïnvloed nie. Van die eerste minute af het die Brasiliërs die doel van die teenstander ernstig beleër. Colombia het teruggeveg, en die Brasiliane is deur talle ondersteuners aangestuur. Reeds op die 7de minuut het die gehoor die eerste doel van die wedstryd gesien. Na 'n hoekskop was die kaptein van Pentacampion, Silva, die eerste op die bal. Die Brasiliaanse bobeen het die bal in die doelskop van Colombia gestuur.

Na 'n gemiste doel het die Colombiaanse 'n skerp aanval uitgevoer, maar Cuadrado se staking het nie akkuraat nie.

Die helfte van die eerste helfte was in die hande van die kampioenskapgashere. Die Hulk het verskeie punte gehad. Die Brasiliaanse speler uit die voordeligste situasies het Ospina op die doel geslaan, maar die Colombiaanse doelwagter het die bal steeds in die doelgebied geblokkeer. Die tweede helfte van die eerste helfte was gelykmatiger wat spel betref. Daar was nie soveel gevaarlike oomblikke nie - dit was te wyte aan die feit dat die spanne te vinnig probeer speel het. Daarom was daar 'n bietjie tekort aan die finale fase om 'n geleentheid te skep.

Die tweede helfte van die vergadering het met dieselfde spoed plaasgevind. Die Colombiaanse het meer balbesit begin kry en probeer om die bal vinnig na die voorlyn te lewer, maar dit het nie gewerk nie - Brasilië se verdediging het baie gedissiplineerd gelyk toe hy sy eie doel verdedig het.

In die 69ste minuut het David Luiz die hele Brasilië tot jubel gelei. Nadat hy ongeveer 30 meter van die staf geslaan het, teken die Brasiliaanse verdediger 'n pragtige doel aan teen Colombia. Twee standaarde het die Brasiliane 'n voorsprong van twee doele behaal - 2 - 0.

Die Colombiaanse is nie hierdeur skaam nie. Hulle het voortgegaan om hul geluk by die hekke van ander te soek. Die gevolg was die aanstelling van 'n strafskop teen Brasilië in die 80ste minuut. Haames Rodriguez van die punt otvital een bal. Dit was die sesde doel van die Colombiaan in die toernooi.

Die telling 2 - 1 het die Brasiliane senuweeagtig gemaak. Vyfmalige wêreldkampioene het diep verdedig, en die Colombiaanse het die teenstander probeer druk. Daar was egter baie min tyd oor. Brasilië het die aanslag van Colombia weerstaan en deurgedring na die halfeindronde. Dit is opmerklik dat die Brasiliane baie selde in sulke beslissende stadiums so gedruk was op hul doel. Dit wil voorkom asof die telling gelyk sou wees as Colombia meer tyd gehad het. Maar sokker verdra nie die subjektiewe stemming nie.

Brasilië speel op 9 Julie in die halfeindronde teen Duitsland en die spelers van die Colombiaanse nasionale span kan as helde terugkeer huis toe. Dit is die moeite werd om te erken. dat die Colombiaanse een van die interessantste spanne in die wêreldkampioenskap was. Die sokkertoernooi het hulle bymekaar gebring met die gasheer van die kampioenskap, wat die relegasie in die kwarteindronde bepaal het.