Hoe Algerië Tydens Die FIFA Wêreldbeker In Gespeel Het

Om in die groepfase van die kampioenskap in Brasilië te kom, het al 'n waardige uitslag vir die Algerynse sokkerspelers geword. Daarom was die belangrikste taak van hierdie Afrika-span by die toernooi om sokker van goeie gehalte te wys.

Hoe Algerië tydens die FIFA Wêreldbeker in 2014 gespeel het

By die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië het die nasionale span van Algerië in die groep N. gekom. Die teenstanders van die Afrikane was twee Europese spanne - Rusland en België, sowel as die span van Suid-Korea.

Die Algeriërs het hul eerste wedstryd in die groepfase met die span van België gespeel. Die eerste helfte van die wedstryd eindig met 'n minimale voordeel van die Algeriërs (1 - 0). Afrikaanse sokkerspelers kon egter nie die voordeel behou nie. Hulle het die Belge met 1 - 2 verloor.

In die tweede wedstryd van die groepfase het Algerië hul beste prestasie in die toernooi vertoon. Reeds in die eerste helfte het drie onbeantwoorde doele die hekke van die Suid-Koreaanse spelers getref. In die tweede helfte van die byeenkoms het die Afrikane nog 'n doel aangeteken en slegs twee verdoel. Die resultaat van die vergadering was die effektiewe oorwinning van Algerië 4 - 2.

Om van die groep na die 2014-uitspeelwedstryd in 2014 deur te dring, moes die spelers van Algerië nie teen die Russiese nasionale span verloor nie. Die Afrikane het hierdie resultaat behaal. 'N 1-1-telling het Algerië van die tweede plek in Groep H na die uitspeelwedstryd geneem.

In die 1/8 eindronde moes die spelers van Algerië met die toekomstige kampioene van die kampioenskap - die Duitse span - speel. 90 minute van die vergadering het verbygegaan met die voordeel van die Duitsers, maar die gehoor het nie die doelwitte gesien nie. Slegs in oortyd kon Duitsland die Algerynse nasionale span druk (2 - 1).

Dit was 'n ware triomf om die uitspeelstadium vir die Algerynse sokkerspelers te betree. Die span was van die 16 sterkstes in die toernooi. Algerië se spelers was die tweede Afrika-span in die 2014 Wêreldbeker-toernooi wat dit tot dusver gehaal het (Nigerië was nog 'n Afrikaan in die uitspeelwedstryd). Baie toeskouers van die wêreldkampioenskap sal die toewyding van die Algerynse sokkerspelers onthou en hul begeerte om te wen.