Hoe Die Russiese Nasionale Span Saam Met Algerië Op Die Wêreldbeker-toernooi In Brasilië Gespeel Het

Vir baie aanhangers van Russiese sokker was die beslissende wedstryd op die Wêreldbeker-toernooi in Brasilië die wedstryd tussen die span van Rusland en Algerië. Die vergadering het op 26 Junie in die stad Curitiba plaasgevind. Capello se nasionale span het 'n oorwinning nodig om in die uitspeelstryd voort te gaan.

Porajenie_Rossii_

Die wedstryd tussen Rusland en Algerië het begin met goeie nuus vir Russiese ondersteuners. Reeds in die 6de minuut, na Kombarov se wonderlike voer van die linkerflank, stuur Kokorin die bal met sy kop na die top nege van die Afrika-hekke. Die doel blyk baie mooi te wees.

Na die doel het die Russe die bal meer probeer beheer, maar dit het nie tot gevaarlike oomblikke gelei nie. Die tweede helfte van die eerste helfte het reeds verbygegaan met 'n effense voordeel van die Afrikane. Die spelers van Algerië het hoofsaaklik probeer om die gevaar by die Russe se hekke op te sweep ná die vaste wedstryde. Dit het opvallend geword dat die Russe perdeballe telkens verloor. Die Afrikane het twee keer gevaarlik met hul kop op die doel van die teenstander geslaan. Vir die eerste keer dat Akinfeev die bal gekry het, het die Afrika-speler in die tweede poging die teiken misgeloop. Dit was alles gevaarlike oproepe vir die Russe.

Die aanvallende spel van die Russiese span in die eerste helfte het nie bygevoeg nie. Daar is absoluut niks om te onthou nie, behalwe die doel. Teen die einde van die eerste helfte van die vergadering het albei spanne baie gedoe, dit was duidelik dat die spelers in sommige oomblikke nie vaardigheid gehad het nie. Dit is waarom kykers baie min gevaarlike aanvalle gesien het.

Die eerste helfte van die vergadering het geëindig met 'n minimale 1 - 0 voordeel van die Russe, wat die ondersteuners nie behalwe met 'n effens saai spel kon verbly nie.

Die tweede helfte het begin met die aanvalle van die Russe. Samedov het 'n wonderlike kans gehad, maar die middelveldspeler van die Russiese nasionale span kon die doelwagter nie klop nie. Op daardie stadium wou die Russiese ondersteuners nie glo dat hierdie aanval die laaste gevaarlike bedreiging vir die doel van die Algeriërs sou wees nie.

Afrika-spelers het in die tweede helfte van die byeenkoms probeer om 'n gevaar by die hekke van die Russe te skep met perdevoer in die strafgebied, wat uiteindelik 'n resultaat gegee het. Na die volgende standaard het die opslag na die Russe se strafgebied gegaan. Akinfeev bereik nie die bal by die uitgang nie, en Islam Slimani word 'n bose genie vir Rusland. Die Afrikane het die telling gelykop gemaak. Die gelykopuitslag 1 - 1 was reeds in die guns van die Afrikane, en hierdie uitslag kan die Russe huis toe stuur. Die doel is in die 60ste minuut van die wedstryd aangeteken.

Die Russe het nog 'n halfuur oor om die wendoel aan te teken, wat die Russiese span tot die uitspeelstadium van die toernooi kon lei. Die Russe het egter nie 'n enkele uiters gevaarlike aanval geskep nie. Ons kan net Kerzhakov se skop onthou, maar die Afrikaanse doelwagter het die bal sonder moeite pareer.

Algerië het die laaste 30 minute van die wedstryd met die hele span verdedig en verskeie verdedigingslinies gebou. Russiese spelers kon oor en oor nie eens na die strafgebied van die Algeriërs beweeg nie. Daar was baie min skote op die doel. Dit alles het die finale uitslag van die vergadering vooraf bepaal.

Die eindfluitjie van die hoofskeidsregter het die telling 1 - 1 aangeteken. Hierdie uitslag was nog 'n mislukking vir die Russiese span tydens groot toernooie, want nou gaan die Russiese nasionale span huis toe.

Ongelukkig moet ons weer eens die mislukking van Russiese sokkerspelers om 'n goeie spelpeil by groot Europese en wêreldtoernooie te toon, weergee. Baie sokkerkenners sal eenparig verklaar dat Rusland weer nie aan die verwagtinge voldoen het nie, hoewel neutrale aanhangers beswaar kan maak, omdat die Russe se spel presies op hul vlak was. Capello se span het reeds sukses behaal nadat hulle self die kampioenskap binnegedring het. Op die oomblik is dit die grootste moontlikheid vir Russe.