Hoe Russiese Tweekampatlete In Die Individuele Wedloop Vir Mans In Pokljuka Presteer Het

INHOUDSOPGAWE:

Op 6 Desember het miljoene Russe die individuele wedloop vir mans by die Wêreldbeker-toernooi in Pokljuka, Slowenië, dopgehou. Hoe het die atlete van die Russiese tweekampspan gevaar? Wie van die atlete wat aan die kompetisie deelgeneem het, kon kalmte handhaaf, nie net teenstanders uitdaag nie, maar ook die mis oor Pokljuka, die baan wat deur ski's gebreek is, weerstaan?

Afstand tweekampatlete

Die individuele kompetisie vir 20 kilometer sou op 5 Desember begin. Dit het nie plaasgevind nie weens die digte mis in Pokljuka. Die begin is na die volgende dag uitgestel.

Tweekampatlete aan die einde

Algehele puntelys vir mans

Baie tweekampe het die weervoorspelling verkeerd voorspel. Hulle het gedink dat dit na die aanvang van die wedloop sou sneeu, en daarom het hulle besluit om in die 2de groep te hardloop. Martin Fourcade het begin as die mees ekstreme deelnemer. Hy het nie net met ander tweekampatlete deelgeneem nie, maar ook met 'n ski-baan wat Pokljuka met mis bedek het. Sy tydsverloop was nie hoog nie. Fourcade vestig al sy aandag op skiet. Nadat hy al die teikens op 3 vuurlyne getref het, het hy 'n groot kans om te wen. In die laaste fase van die wedloop was hy 2de en het hy die Duitse tweekampatleet Shemp verloor. Laasgenoemde het gemis toe hulle geskiet het, en sodoende die geleentheid om goud te verower uitgeskakel.

Afstand tweekampatleet

In absentia het die Duitser Johannes Kühn die oorwinning in die mans individuele wedloop behaal. Martin Fourcade het die taak die hoof gebied. Hy het die skietlyn nie misgeloop nie, hy was Kuehn 16 sekondes voor. Daar kon egter nog geen sprake van oorwinning wees nie, want die tydsverloop tussen hulle het afgeneem. 1000 meter voor die wenstreep is dit gehalveer. Dit was duidelik dat Martin Fourcade in beheer was. Hy is oor die wenstreep, met 4 sekondes voor die Duitser Johannes Kühn. Met sy oorwinning het die Fransman bewys dat hy met reg as 'n uitsonderlike, uitstaande atleet beskou word. Johannes Kühn neem 2de posisie in. Die bronsmedalje is verower deur 'n tweekampatleet van Oostenryk, Simon Eder. Die Duitser het geen foute op die skietbaan gemaak nie, maar hy het nie die vinnigste tyd gewys nie. Die kompetisie onder mans is voltooi deur die Oekraïner Sergey Semenov (6de plek), die verteenwoordiger van Noorweë Vetle Christiansen (11de plek). Die top-5 leiers sluit in die Sloveense atleet Jacob Fak, die Duitser Simon Schemmp.

Tweekampe op 'n afstandwedloop

Hoe het die tweekampatlete uit Rusland hulself in die wedloop bewys?

Russiese tweekampe het getoon dat hulle uiters onoortuigend is. Ons atlete het goed geskiet op die skietbaan, maar het slegte tyd op 'n afstand getoon, of andersom. As die snelheid van Alexander Loginov en Dmitry Malyshko opgesom word, sou dit moontlik wees om 'n medalje te verower. Dmitry het 'n 12de plek behaal, en Alexander, met die spoed van Fourcade en 3 keer, het in die 29ste posisie beland. Eliseev Matvey het homself goed gewys. Hy het 2 skietfoute gemaak en is teruggedruk na die 31ste posisie. Met hierdie uitslag kon hy die 20ste plek behaal.

Die Noor Johannes Boe het homself die vinnigste op 'n afstand vertoon. Hy het die ren soos 'n blits oorkom en met 3 strafdoele 7de geëindig. Martin Fourcade verloor 1 minuut 11 sekondes in spoed. Die Fransman het net betyds die 13de plek behaal. Dieselfde resultaat is getoon deur die Russiese tweekampatleet Loginov.

Aleksey Slepov het die 20ste keer op afstand vertoon, maar 6 keer op die skietbaan gemaak. Hy het eers in die 7de tien plek ingeneem. Latypov het die individuele wedloop heeltemal misluk. Hy was laat vir die begin, het sleg geskiet, het die afstand stadig geloop. Edward behaal slegs die 99ste plek.

Jong tweekampatlete van die Russiese Federasie is nog nie gereed om die podium te verower nie. Ervare atlete Loginov en Malyshko moet eers hul skietery verbeter. Skiet sonder versuim sal tweekampatlete help om vir medaljes te kwalifiseer.