Die Russiese Nasionale Tweekampspan Het Die Vierde Plek In Die Gemengde Aflos In Pokljuka Behaal

INHOUDSOPGAWE:

Op 2 Desember 2018 was Russiese atlete naby aan die gemengde aflos van die tweekamp-wêreldbeker in Pokljuka. Ondanks 'n relatiewe goeie vertoning, het hulle nie daarin geslaag om die top drie te betree nie. Wat het so 'n onoortuigende resultaat van ons span veroorsaak? Miskien was dit nodig om die atlete in die stadium van die kompetisie te verruil?

tweekampatlete oor geneig skiet

Irina Starykh, Ekaterina Yurlova - Perkht, Dmitry Malyshko, Alexander Loginov het vir die Russiese nasionale span gehardloop. Volgens oorlewering het alle nasionale spanne sterk atlete gehad. Voor die aanvang kon voorspel word wie die gunsteling sou wees. Dit was die Italianers Vitozzi, Wierer, Hofer, Windisch, verteenwoordigers van France Bescon, Breza, Martin Fourcade, Destieux.

tweekampatjies klim opdraand

Eerste stadium

Ná die wegspring het Lisa Vitotsi en Bescone die voortou geneem. Starikh het die wedloop swak begin, maar het haarself op die tweede rondte gerehabiliteer. Sy het die gaping van die eerste nommer van 13 tot 7 sekondes verminder.

Finland was voor in die eerste segment van die kompetisie. Na haar in die tabel van die uitslae van die gemengde aflos, is Frankryk en Italië geleë. Irina Starykh het skaars die wenstreep gehaal en die aflosstokkie aan Yurlova-Perkht oorgedra. Ekaterina het die ren vyfde ingeskryf, 16,5 sekondes agter die voorloper.

Tweede fase

Finland het voor gekom. Dit is vergemaklik deur die bekwame werk van die Finse vrou Kaisa Makaryainen. Sy het die hele tyd die verhoog gelei. Die naaste aan haar was die Italianer met 'n verlies van 29 sekondes. Die Franse vrou verloor teen die Finse tweekampatleet 39. Ekaterina Yurlova het eerlikwaar swak gevaar. Sy verloor 1.10 sekondes vir die leier. Katya is in die sesde posisie oor die wenstreep.

die aflosstokkie aan 'n lid van sy span deurgee

Stadium drie

Van die Russiese nasionale tweekampspan het Dmitry Malyshko na die baan gegaan. Hy het daarin geslaag om die gaping met die Finse leiers tot 6 sekondes te verklein. Martin Fourcade het met die draai 'n uitstekende skietery gedoen en die voortou geneem in die wedloop. Hy het Finn Seppälä verbygesteek, wat die hele wedstryd vir sy span met 'n skietmislukking verbreek het.

Vierde fase

Frankryk het die eerste plek betyds in die gemengde aflos-tabel behaal. Dit is gevolg deur Switserland, Italië, Finland. Loginov het die stokkie van Malyshko vyfde geneem. Martin Fourcade, Destieux, Finello, Hindesalo het om medaljes geveg. Die Fransman het hierdie wedywering gewen. Hy het die Switserse Finello aan die begin van sy optrede met 35 sekondes verbygesteek.

Die Switserse nasionale span het die tweede plek in die gemengde aflos-tabel behaal. Italianers is op die derde reël. Verteenwoordigers van die Russiese Federasie kon slegs na die vierde posisie klim, 1,17 sekondes agter die leiers.

wedywering van tweekampatlete op 'n afstand

Die uitslag van die gemengde aflos in die Sloweense Pokljuka kan nie suksesvol vir die Russiese tweekampspan genoem word nie. Ons ouens het egter daarin geslaag om baie sterk spanne van ander Europese spanne te oortref. Ons moet glo dat ons tweekampatlete die krag, motivering sal vind en sal kan meeding om die Wêreldbeker-medaljes.